Prodám svého mazla VW Passat B6 8V 103KW - jeden z nejspolehlivějších 2.0TDi, vozidlo je ve velmi dobrém stavu, téměř bez investic. Jsem druhý majitel, rok výroby je konec 2005, auto má najeto cca 217 xxxkm - stále v provozu. Vozidlo je mi doopravdy líto prodat, ale bohužel musím, potřebuji dodávku, ve voze je spoustu nových věcí a je absolutně bez investic a skrytých vad.
Ve 215tis - výměna řetezu olejového čerpadla, napínáku a ozubených koleček, výměna oleje + repas vyvažováků (opravu prodávěl Pavel Šerber vyvazovaky.cz -> kvalitně odvedená práce, viz jeho reference) u vozidla jsem rovnou nechával vše zkontrolovat - turbo s minimální vůlí. Dále jsem měnil brzdové destičky na přední nápravě (Brembo) vč. kotoučů (taktéž Brembo), olej castrol.
217tis - výměna zadních brzdových destiček.
Možno doložit starými díly - účetnky si neberu :)
Na vozidle jsem nešetřil, vždy jsem tankoval kvalitní naftu, olej měněný pravidelně po 10tis. km, autu jsem za studena vždy šetřil a turbo nechával dochlazovat. Bohužel má vůz jednu malou chybičku - zadní nárazník a kufr, do zadního nárazníku mi naboural nějaký šikula na parkovišti a odloupla se barva (viz foto). Druhý tukanec je v kufru - vezl jsem vozejk který mi vyletěl z tažného a naboural do kufru - malinká promáčlina. O vozidle nic netajím.
Výbava: Nezávislé topení Webasco, 2 zonová klimatizace, všechna okna v elektrice, vyhřívaná zrcátka, xenony, tažný atd :) interiér v hezkém stavu. Vozidlo k vidění v Lounech. S tažném jsem tahal pouze svou motorku (motocross - cca 100kg) takže jsem vozidlo nikdy nijak netrápil. Běžne jezdím za cca 5-5,5 litrů nafty, pokud se snažím dá se jezdit i pod 4.
Prosím pouze vážní zájemci, kteří mají o auto doopravdy zájem, AUTOBAZARY nevolat - do bazaru neprodám. Cena vozu je bez alu, nechám na origo r16 s novými zimními pneu.