Přesné typové označení vozidla: BMW 528i Druh karoserie: Touring Rok výroby: 1997 Objem válců: 2,8 Výkon: 142kW Druh paliva: benzín Barva: Cosmosschwarz metalíza Počet najetých kilometrů: cca 255tis (žádná stočenina) Stav vozidla: dobrý Platnost STK: 2015 VIN: WBADH51080BX16197 Cena: 89000 Popis výbavy: M-paket nárazníky vepředu i vzadu, manuální převodovka, udržování světlé výšky zadní nápravy, xenonové světlomety originál Hella, nové zadní světlomety neoriginál, 17“ M-paket originál kola, komfortní „lámaná“ sedadla s pamětí, integrované dětské sedačky, vyhřívané sedadla řidiče a spolujezdce, elektrické střešní okno, elektricky nastavitelný volant s pamětí, síť zavazadlového prostoru, velur koberečky, vnitřní zatmavovací zrcátko, venkovní sklopná zrcátka, automatická klimatizace, tempomat, palubní počítač, autotelefon D-Netz, ASR, rádio BMW Business CD, Hifi reproduktory, bederní opěrka, zadní parkovací senzory, 3x klíč.
Popis provedených oprav: vše jsem si zapisoval do „servisní knížky“ – viz fotografie. Jsou zde uvedeny jak použité díly, tak práce, km i cena za opravy.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: svítí airbag (dečka v řidičově sedadle), kosmetické vady na laku – hlavně na kapotě – viz foto. Koroze pátých dveří. Nefunguje dešťový senzor (páčka stěračů), pixely na displeji, promáčknuté řidičovy dveře (viz foto)
Historie: auto jsem si přivezl sám z DE, kdy jsem hledal 528i kvůli spolehlivosti a nízké spotřebě, s komfortními sedadly s pamětí ideálně M-paket v černé barvě – po čtyřech měsících se mi povedlo auto objevit v Německu blízko Düsseldorfu po 1. majiteli se 190tis km. Po dovozu jsem musel okamžitě vyměnit komplet spojku a k M-paket nárazníkům jsem pořídil i M-paket 17“ kola. V průběhu doby jsem vyměnil zadní uložení nápravy, čelní okno s pruhem, kotouče, desky, chladič a kompresor klimatizace, zadní pravé niveu, zadní světla, přední pravý blatník, pravé boční zrcátko, čidlo ABS, tlumiče, komplet mechanizmus zadního stěrače, stahovačka LZ okna.
Co se týče spotřeby, tak díky tempomatu člověk dokáže jezdit do 8l na 100km, ale pokud jedete po dálnici kolem 180km tak počítejte s 11-12l, protože motor točí kolem 4,5tis ot. Dlouhodobě se pohybuji kolem 8,5l, je to přece jen pohodář než závoďák.
Kontakt: 724151630, psafar@seznam.cz foto: [ Link ] video: Youtube video: