Ahoj lidi,
zatím bych si chtěl spíš zcela předběžně udělat obrázek, za kolik je holka prodejná...
Jedná se o Avensis T25 - sedan , r.v. 9/2007. Motor 2,2 110kW.
Aktuálně najeto cca 140 000 km.
Jsem 2. majitel. Auto je z ČR a první majitel byl nějakej japončík (majitel firmy), takže auto v super stavu.
Sem tam nějaký ten škrábanec, ale tomu se člověk u 7mi letého auta v provozu jen těžko vyvaruje.
Aktuálně jsem asi 3000 km před výměnou oleje (poslední výměnu jsem dělal origo v toyo - zapsáno na netu) a asi budu dělat i brzdy.
Minulý týden preventivně čištěný EGR (finálně to nebyla ani potřeba, ale můj mechanik se nudil :) ), měněny tyčky stabilizátoru a provedena kontrola podvozku - vše OK, auto nikde nemlátí a je ve stavu, skoro bych řekl 1A... Jediný co tam sem tam vrzne je opěrka mezi řidičem a spolujezdcem a sedačka řidiče, ale nic strašného
Auto slouží skvěle, jede výborně, ale šel jsem do ní z Corollky TSka FL a nějak mi zase chybí vůně benzínu a k tomu máme teď doma 2. auto v dieslu. Pokud by se prodala, tak její nástupce bude nejspíš C-TR okolo r. 2008 :-)
ještě doplním něco z výbavy - vyhřívané sedačky, el. sklopná zrcátka, xenony, rádio (changer 6cd), 2-zonová klima, tempomat, ovládání na volantu, atd...
*aktuálně je v ní nová baterka (Varta - tuším 90 Ah), vyjížděčka ///A IVA 310r, ///A PXA H701, JL 12w7v2 BR, JL 6450 - 6CH, Boschmann DXD-18K a dostatek kabeláže :) Muziku tam buďto za příplatek můžu nechat, nebo vyndat a auto dát do původního stavu (záležitost jednoho dne)
Předem díky moc za reakce.
Míla
ps - žádnej flejm prosím :-D, je holt čas se zase posunout. Na prodej vůbec nespěchám...