Ahoj všem, poptávám nějakou repro sestavu 5.1 na ozvučení místnosti o 22 m čtverečných. Přední buď regály nebo sloupy, centr, zadní regály, na subwooferu vyloženě netrvám Poháněno AV receiverem Pioneer VSX-AX3-S.
Koupím raději použité, kvalitní a samozřejmě v pěkném neponičeném stavu. Cena tak kolem těch 20 tis. kč, do 100 km od Kolína.
Měl bych sestavu AQ, 5,1 ,kupované asi před deseti lety,hrané minimálně.Tenkrát to stálo kolem 25 tisíc,teď bych to prodal komplet za desítku-dva sloupy,woofer,center,dva zadky-včetně držáků.Je tam i Sony zesík 5,1 ,ten bych prodal za 3tisíce včetně Sony CD decku jako bonus. Bydlím kousek od Pardubic.
co je prosím tě v té sestavě za repráky? proti aq nic nemám :-) tohle je řada toba? ... nebo teda alespoň subwoofer se tak jeví po jedněch pokukuju, ale jsou až za Ostravou a strávit celej den v autě se mi nechce...
klidně jestli jsou nějaké fotky, tak do mailu, Pardubice problém nebudou, to je kousek.
Jsem dnes az do noci v praci,zitra jsem doma do 15hodin,klidne si vezmi zesik a prijed si to rozehrat,nikdo ze zbytku rodiny neni doma. Mam i PS4 ,jestli to chces nakrmit nejakym DTS signalem. Rano mohu poslat vice info,z hlavy si to nepamatuji. Kdyztak jsem na tel. 604777778
Kupoval jsem to za svobodna,nyni kdyz mam rodinu musim hrat na sluchatka,pac deti nemaji strileni a duneni na spani radi. :-) A na woofer a repro postavila manzelka kytky,abysme to meli doma hezky. :-)
Ok díky, až to půjde, tak mi prosím tě pošli nějaký ty údaje. Zítra to asi neklapne, kamarád se dneska oženil a večer se chystá zapití celý tý události. A pochybuju že budu zítra fungovat :-) .