Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Renault Clio II 1.2 16V

o Navštíveno 8209x o
o 30.09.2017, 20:35 | PlusOne
Nabízím náš Renault Clio 1.2 16V 2001, 55kW (75k), najeto dle tacho cca 179.000 - denně v provozu. STK do 05/19 - prošlo bez závad.
Tři dveře, černá barva (kdysi asi metalíza), přední mlhovky, 4 airbagy, elektrická okénka, elektrická zrcátka, výškově stavitelná sedačka řidiče, palubní PC, klimatizace. 15" ALU se slušným vzorkem, k autu 15" plechy se zimními pneu tak na dvě sezony. V autě je měněná stropnice (stará byla prověšená), volant potažený kůží (profesionálně, žádné samodomo), rádio s MP3.

Něco k historii:
Auto bylo dovezeno do ČR z Francie v roce 2009, poté v jedné rodině (2 majitelé). Jsem tedy třetí majitel u nás, kolikátý celkově se mohu jen domnívat. Auto jsem kupoval letos v březnu jako levné ježdění do práce, což splňovalo beze zbytku - mělo v té době najeto cca 167.000. Ihned po koupi jsem měnil následující:
rozvody, vodní pumpu, svíčky, olej a filtr, vzduchový filtr, převodový olej, ložisko pravého zad. kola. V létě jsem nechal vyčistit a naplnit klimatizaci, aktuálně je auto po další výměně oleje a protože občas spadlo do nouzového režimu, vyměnil se i plynový pedál (závada byla pravděpodobně v potenciometru škrticí klapky, který je součástí pedálu). "Dělal" jsem ho tak, aby mi nějaký čas vydrželo. Pak se naskytla možnost koupit větší, což jsem kvůli rodině využil - čekáme třetí dítě.

Nedostatky:
okno spolujezdce nestahuje, chybějí stropní madla - přelepeno pěnovkou, sedačka řidiče je natržená (patrno z fotek), vady laku.

Více info včetně ceny: [ Link ]

foto k příspěvku  od PlusOne

o 30.09.2017, 20:36 | PlusOne

foto k příspěvku  od PlusOne

o 04.10.2017, 11:42 | PlusOne
Auto už není na prodej, necháme si ho jako záložní v rodině...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3506 sekund.