Navštíveno 3113x

27.05.2006, 20:19 |
addamec | Upraveno: 2006-05-27 20:26:10
Mám na prodej jednorychlostní babettu po dědovi.. je v super stavu, má najeto pouze 1800km. K vidění je v KV, pro vážné zájemce jsem schopnej zajistit převoz do Prahy. Cena k jednání 4500,-

27.05.2006, 20:22 |
addamec | Upraveno: 2021-07-14 20:41:40
kontakt na mě:
icq 211-128-705
to je dvoukvalt a je moooc pekna!
jsem sám proti sobě, ale je jednorychlostní, to mi nikdo nerozmluví :o)))))
proč myslíš ? myslím že je dvou rychlostní a třeba ti to neřadí na dvojku :-) ..

28.05.2006, 09:26 |
Hráďa tohle je 210 takže 2 rychlosti ;o) mam jí taky "jen bez toho tuning koše"
super cena kuwa že bych si koupíl káru do práce ? :D:D
tohle je typ 215 021 (vyčteno z preukazu sposobilosti :oD )
jezdil jsem na tom a vim, jaký to má se mnou problémy do prudšího kopce, tudíž 1 rychlost.. dvou rychlostní má ještě jednu rychlost na rozjezdy a kopce..

28.05.2006, 11:30 |
a.t.b Hoši Hoši...koukam ze veskery prehled o babete je pryc, opravuju je a muzu vams ujistit ...že tohle je 2kvalt a jestli to je jednokvalt tak to je za 4500 drahy!!!! protoze to bude dobra splacanina!!!Jinak vypada hezky , dozadu melou rozetku a lita to 65km/h......a s mejma 85kg me to vytahlo skoro vsude!!! addamec.: A ty by jsi mel vedet co prodavas:)))))Ale neber to osobne!!
no musím se připojit k diskuzi, ale pokud addamec, tvrdí, že to jednokvalt, tak mu věřte! Dělaly se 210ky které neměli vubec spojku, tudíž jakoby měli zařazen jen 2. rychl. stupeň. Vím očem mluvím, sám jednu takovou Babettu mám a jezdí moc pěkně (max 60 po rovině), ale rozjezdy a kopce jsou tragedie!

28.05.2006, 12:47 |
Pivrn ale jinak pekna
tak tady mám pro znalce vyfocený technický údaje z origo Návodu na obsluhu, aby bylo vidět, že to žádná splácanina neni..

28.05.2006, 20:02 |
a.t.b :) Jo takovej originalních knižeček sem videl stovky, nekdo ma karticky z jednicky na dvojce.....nerikam ze jsem znalec,ale to o cem mluvíte sem v zivote neslysel a kazdej kdo dela babetky vam rekne ze babeta jede max 45 a to ma absolutne dost.....60 az po rozete a otevrení sani, ktery se dneska prodava za 170kč......No ale pokud ta babeta mela v prdeli spojku je mozny ze ji nekdo dal do pryc a nechal tam jen dvojku ovsem na rychlosti to nic nemeni a v tom pripade ta tvoje babeta ma hodnotu tak maximalne 2000,- Ja nejsem zadnej mechanik od Java...ale jako fakt vam muzu z jistotou rict ze jednokvalty se nedelaly v tomhle provedeni delaly jse ty stary typy ale ty na druhou stranku tahli perfektne.... Taky je mozna vymenenej motor a nekdo chtel usetrit,ale to by ti tahla jako v pohode. Copak jsi myslis ze by nekdo pustil s tovarny stroj co ma nosnost 135kg a neutahne 90kilo do kopce??? No nebudu chtrycit, mas podivny stroj:) Ale nic ve zlem ,jinak vypada pekne, zachovale...cest
Tu babettu koupil děda 16.5.1990 novou v Obchodním domě Kotva a nikdy se na ní žádný velký opravy nedělaly.. Jen běžný výměny těsnění apod.
Ještě pro a.t.b přikládám obrázek z toho návodu, že je to skutečně návod na tenhle novější typ..
Jednorychlostních asi moc neni, ale dělaly se pod označením 215, ten starej typ je 207.
Jinak tahle opravdu víc, než 45 nejede :o)
jak jsem psal, takovouto babettu (kupoval jsem za 3000 Kč, měla najeto 11 tis km) mam taky a vím i o dalších lidech, kteří chodí na jedno forum o těchto strojích. Nevím jaký to mělo význam tyhle Babetty dělat, ale byly. A ta maximální rychlost je ukaždé Babetty jiná a zavisí na dost věcech, třeba jak byla zajeta atd. To tady snad rozebírat nemusme.
for a.t.b: jasně takže někdo si koupil dvourychlostní babetu a protože se mu posrala spojka vyhodil jí pak si sehnal knížečku s typem kterej nikdo neviděl aby mu to sedělo .. Ty vole Ty jsi buď nonstop pod drogama a nebo se moc díváš na filmy ...
kdo neveri, at tam bezi ;-)
baba pekna, ale ty 2. rychlosti je skoda :-)
Lukaash: No, ono je škoda spíš tý první :o)))) Protože jak už tu někdo psal, tak dvourychlostní babetta má tu rychlost navíc do pomala, na rozjezdy a prudší kopce..