Navštíveno 1190x

Tak prodám 2,0 TDDi, 102. tis. najeto,černá metalíza,17 al kola + zimní,xenony,tonovaná
okna včetně homologace,el. okna zrcátka sedačky,klima,ABS, výhřevy
sedaček,stavitelný
volant,6xairbag,venkovní teploměr,loketní opěrka,bederní opěrka
stavitelná,hagusy,po výměně náplní a filtrů,nové kotouče+destičky. Do provozu v r. 2003.super stav.
Cena dohodou.
777 26 48 41

18.10.2006, 21:16 |
Krpas luxusni cenovka kdybych uz mel prodanyho focuse nevaham ani minutku :(
mít na takovej pohřebák, tak ho beru taky :-) moc pěknej
Ahoj,
jakej má motor výkon,má to servisku, jto prodej ČR a kolikátý majitel...
Díky
Octávák:serviska nee,dovoz D,2.majitel a je to ta slabší verze ale 200 to jede taky
kdybys chtel prodat samostatne ten zesák tak ho vemu....
ten k tomu jistěže nejni ani rádijko jinak bych to tam psal :-)
Proč není serviska, když je to z D ?
Většinou to tam má každý auto, který není stočený.
Jinak tenhle slabší motor je co se týče výdrže lepší než novější TDCI, ale není to žádný letadlo.
m.a.k.o:nevim nemam ji, jo přiznávám je to určitě stočený a má to najeto 300000000000 kiláků,hele bylo to na prohlídce v autorizovanym servisu u forda a říkaly dle stavu opotřebení to sedí,nebudu to s tebou řešit.
jj m.a.k.o. je nejakej urypanej, me napsal neco podobneho. Kazdy auto co nema sevisku ma milion kilometru a je stoceny. V dnesni dobe nic neresi ani serviska, pokud chces tak si servisku koupis za 2 tacy a napises si ze to ma 40 tis km. Asi tak
No, já taky nechci nějak rejpat, ale jsem se SK mnohem klidnější. Když si kupuju auto za docela dost peněz, abych si mohl dle přiložené servisky zavolat do servisu a poptat se na závady, údržbu, atd... a to se sfalšovat prostě nedá. Krom toho všichní znají praktiky dovozců aut a neříkám v žádném případě že ty jsi taky takovej, ale já bych si auto bez SK už taky nekoupil. Na lepších autech 100 tkm navíc není znát... Toť můj názor
je to tak uplne idealni stav je 1. majitel a koupeno v CR se serviskou ale takovych aut je jak safranu. Vim ze jsou to pomerne drahe auta ale prave proto ze jsou to auta z D tak vetsinou se ta serviska nejak prodrbe. Taky jsem zastancem aut se serviskou ale i ta se da obejit, pokud neni radne vypisovana, tam je potom vse jasne.
Serviska je dobrá kravina. Najedu km,stočím,zajdu na prohlídku se stočenýma a stejně nic nepoznáš! A i auto s 200 tisícema může být v mnohem lepším stavu než auto s 20 tisícema.
Jinak nevím proč m.a.k.o píše,že TDDi je slabší,když se dělaly i ve stejných výkonech jako TDCi-které nejen že nemá tak kategorisky menší výdrž jak píše,ale navíc má rozvody s řetězem,který přeci jen vydrží více než řemen u TDDi (dle vyjádření servisů Fordů) a navíc TDCi má měnší spotřebu a lepší využitelnost otáček :-)
Mimochodem já kupoval Forda MOndeo taky bez servisky,jen s rukou napsanýma některýma věcma co se měnily (původní majitel dle něj ztratil během stěhování-i to jsem zjitil,že se opravdu stěhoval a koukal jsem na stav v tu chvíli a km na displayi mne tedy vůbec nezajímaly) ,zajel jsem si do fordu a ty věci seděly.
Více na co mne upozorňovali je aby tam byl všechny klíče a i přesto jsem byl immo "překódovat"

20.10.2006, 11:10 |
m.a.k.o. | Upraveno: 2006-10-20 11:59:51
To PAVELIK.
Škoda že to se mnou nechceš řešit, to auto se mi líbí a ten dotaz byl ze zájmu.Ale když nechceš, tak nechceš.
Vím, že serviska není dneska žádná jistota, ale lepší něco než nic.
Pohybuju se okolo aut a vím, jak to dneska chodí, hlavně u dovozů.
Jinak s tím výkonem, TDDI je sice ve dvou ( 66 a 85 )výkonech, ale ten silnější má stejně jako slabý TDCI, silný TDCI má 96kW, TDDI asi ne že jo :o)
Všem:jen tak pro zajímavost koukněte se na tuto adresu
[ Link ] má to servisku no prostě všechno,auto dřív bylo moje asi tak přer rokem a mělo najeto 148000 kiláků,jak mi kdo vysvětlí že nyní má nějakejch 44 tis. se serviskou,prostě nechápu.
HARYYP:TDDI má řetěz ne řemen proto jsem ten motor chtěl a hlavně není tak citlivej na kvalitu nafty
m.a.k.o.:nikomu nic nevnucuju,bylo to hned při koupi v servisu ford a jak jsem psal kiláky +- sedí s tím nic neudělám a navíc to má vyměněný brzdy náplě filtry takže autí bez investic.
jinak kdyby někdo nevěřil že ta octávka na linku nebyla moje zeptejte se FBS lepil na ní folie a už tenkrát měla 85 tis. kiláků
jak rika pavelk serviska je podle me jen pro dobry pocit ale rozhodne v dnesni dobe bych na ni nespolehal.
Jinak ale myslim ze pavelk dal inzerat na prodej a ne na debatu o ujetych kilometrech.
xa_HDI:občas se tu najdou podivní lidé,ne vpodě :-))) nic si z toho nedělám
osobně bych do čtyřletýho auta bez servisky taky nešel. Nevidím jedinej rozumnej důvod proč by u takhle mladýho auta neměla být.
Pohádkám o tom jak ji někdo někde ztratil,zapomněl a pod. moc nevěřím.
To není nic proti prodávajícímu,prostě se mu teď třeba jenom vymstí jeho vlastní nedůslednost,z doby kdy to auto kupoval on a dost důsledně na ní netrval...
to jestli se dá servisce věřit je už zase jiná debata - ale rozhodně je MINUS pokud neexistuje

21.10.2006, 11:03 |
niel moc pěkný autíčko

21.10.2006, 13:51 |
aka Nějak nevidím ty xenony...?

21.10.2006, 15:16 |
TomV Jedna vec je ze v nemecku ti tu servisku proste vyplni za par euro kazdej smudla, protoze pocita s tim ze se po to nembude nikdo pidit a tady se nikdo nedopidi
Druha vec je Tvoje oktavka, protoze jestli je ceska , tak chci videt nekoho ve skodovce kdo ti tady vyplni servisku, protoze se na to lehce prijde a je z toho pruser
aka:jsou tam dodělaný od xenonmana
TomV:tak ta oktávka byla kupovaná nová v čr a já byl 1.majitel,mysli si co chceš prostě to tak je a podle mě dost podvod,ve škodovce jsem dlouho pracoval a vše jde jenom vědět za kým zajít

22.10.2006, 14:03 |
TomV nechci rict, ze lzes, spis ze je to nechutny :(