Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P:VW Polo 6N2, 1.6 16V GTi Edition(sleva)

o Navštíveno 282x o
o 10.11.2005, 22:21 | Tůmi
Prodám VW Polo 6N2, 1.6 16V GTi Edition, 125 PS, r.v.2000, koup.v ČR, černá perleť, kompletní serviska, najeto 105 tis.km, nehavarovaný, 4x kotouč, servo, ABS, xenony, čirá optika, klimatizace, 4x airbag, el. uzávěrka diferenciálu, imobilizer, centrál + alarm na DO, modré podsvícení přístrojů, venk.teploměr, el.okna, el.a vyhřívaná zrcátka, mlhovky, ostřikovače světel, sport.podvozek, anatomy, výškově stavitelné sedačky + volant, 2-dílná alu kola BBS, pneu 195/45 R15, rádio Gamma+6 repro, všechny klíče, jasný původ, kompletní dokumentace, velmi pěkný, rychlý, udržovaný, garážovaný, po nekuřákovi, krásný interiér. Vše originál GTi, žádné další úpravy. Ojedinělý kus v ČR.

Prodávám (ač jsem s ním velmi spokojen) z důvodu nutné výměny za větší auto.

Podvozek ve výborném stavu – NIKDE nic netluče, nemlátí, neklepe. A na sériový sportovní podvozek sedí jako přibitý.

Auto je pečlivě udržovaný, servisovaný, bez jediné závady. Klima samozřejmě funkční.

Výborné auto pro radost a zábavu, nutno vidět a svézt se, bez dalších investic..

Dost lidí tady rikalo, ze si pockaji az bude za 200tis.,tak se teda teď predveďte :))

Cena: 199 000,- kč. Levnější už nebude :) Tel.: 606/900756 - prosím po 17h.

foto k příspěvku  od Tůmi

o 10.11.2005, 22:21 | Tůmi

o 10.11.2005, 22:22 | Tůmi

o 10.11.2005, 22:22 | Tůmi

o 11.11.2005, 02:01 | jenicek
podle me ses optimista, sleduju vyvoj ceny od ty doby cos to sem hodil kazdopadne hodne stesti pri prodeji. kazdy auto ma svyho kupce.. ale taky za urcitou cenu...
o 11.11.2005, 06:48 | Mika
a určitě si každý pamatuje ty tvoje chytrý příspěvky. NO ale auto je to pěkný. Ale i za 200 neprodejný ikdyž si myslíš něco uplně jiného.
o 11.11.2005, 08:51 | Tůmi
Jaky chytry prispevky? To si neco asi trosku pleteš.. :)
o 11.11.2005, 17:13 | Kapka (M)
no za tu cenu je to fakt asi neprodejny....za tuhle cenu se prodavaji Cupry a ty maji 150 PS a jedou jako pila se stejnou vybavou/kuze,klima atd../...a 200000 ti asi nikdo za 1.6 neda...i když je to GTi...ale je to v Polu...vem si to tak že lehce pres 300 seženes Octu RS a to je už uplne nekde jinde...pritom platis na to stejnou pojistku a jeste to bude min o rok mladši...to je problem malých drahych aut..nejdou potom prodat za rozumnou cenu...kdo si to koupi?mladej kluk kvuly konim?ten nema 200000...a ten kdo ma 200000 ten si radsi koupi treba 3Báčko s 2.5l...sorry ze ti lezu do inzeratu,ale prodavas to tady hodne dlouho...
o 11.11.2005, 19:42 | Šestikule
Ono se to třeba i prodá, ale ne tady na tom webu. Prostě postavit to do bazaru a čekat až to nějakej jouda koupí. Anebo eBay, jestli je to rarita tak po tom Němci skočí.
o 11.11.2005, 20:27 | PAULI
Hmm nevím, nevím...Když si porovnám, že mám na prodej Passata Tdi kombajna, PD 85Kw, xenony, climatronic, 4xairbag, 6 kvalt, r.v 2000 za 220tis, tak ta cena je fakt nepřiměřená..Ale to je jen můj názor.
o 11.11.2005, 21:19 | Mika
A to tůmi nepochopí, je arogantní a vůbec mu nedochází, že už tu začíná s tím jeho
"Prodám VW Polo 6N2, 1.6 16V GTi Edition, 125 PS, r.v.2000" docela trapnej a nejtrapnější je jak slevňuje po po pár stovkách. Bohužel tě můj názor nasere a LOCKneš to co ?
o 12.11.2005, 19:34 | Tůmi
Sestikule a Mika: Klucí, ja Vas fakt neresim, nema to cenu :) Koupi nejakej jouda?? Nejakej jouda si koupi G3 nebo G4, v tom asi je ten problem. Tohle neni nejaky splacany nesmysl aby jsem musel vsazet, ze si to koupi nejakej jouda. To je trosku ubohy mineni.

Mika: slevnuju po stovkach, no nerekl bych. Auto tuhle cenu ma, je pravda, ze je asi pro uzkou sortu lidi, takze hur prodejny, ale kdyz se vyjimecne objevilo nejaky nekde v bazaru tak bylo vzdy za vic a prodalo se, jasne trosku to nechapu. Problem je asi, ze ho nemam v bazaru a furt s nim jezdim. Stale mi na nej vola docela dost lidi, trochu se divim, ze se jeste neprodalo. A opakuju to tu asi uz po sty: Nechci se ho za kazdou cenu zbavit. Cenu proste ma. A ze to sem davam? Je to tu od toho, to si ale asi nepochopil. I jsem ho dost slevnil.. :(

Kapka: Cupru za 200?? To asi fakt nee, mozna tak za 250 a stejne ji nesezenes :)
o 12.11.2005, 22:04 | Mika
Já proti tobě taky nic nemám, nemám jediný důvod, ano auto tu hodnotu podle tebe má ale jakou realnou hodnotu bude mít pro někoho kdo si to chce koupit. No přeji ti ať ho prodáš a doufám, že již v pondělí bude na prodám - ostatní to tvoje :
Prodám VW Polo 6N2, 1.6 16V GTi Edition, 125 PS, r.v.2000,

LOL
o 13.11.2005, 09:46 | petrcorrado
trochu to tady nechapu, tenhle odkaz je bazar ne? nechapu ze tady furt vsichni diskutujete o cene, to je problem prodavajici versus kupujici, podle prispevku tady, ale zadnej kupujici neni tak nechapu ty reakce. At si to prodava treba za milion, kdyz to nekdo bude chtit tak se mu ozve. Tohle je holt nase narodni povaha - do vseho kecat. Davno bych to zamknul a nereagoval na tyhle samozvany znalce trhu s ojetyma autama.
o 13.11.2005, 14:38 | Mika
ale tohle je forum :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5974 sekund.