Navštíveno 77x

Prodám svýho Pašíka
8/2002
km 147000
74kW plus profi chip na 96kW
Navi, šedý interier ve stavu nového, climatrotic, vyhřívané sedačky, ABS,ESP,EDS, 4×airbag, origo alu 18´, chrom paket, velký MAXI DOT, xenony, tempomat, atd......
!!!!TOP STAV!!!!
Maximálně udržované a opečovávané auto.
Absolutně bez závad a investic!
Cena 329 000 kč , dohoda možná
kontakt pouze na 777 320 499

Tak pašík je v bazaru a sleva určitě bude ;-)
můžeš mi napsat, ok koho máš prosím ten chip?
Kua, to je moc hezkej kousek ;-)

08.10.2007, 22:26 |
Prady luxus, kdyby byl tako 4cm dolejš, tak je to moc super, ale i tak je hezký
O tohle auto jsem se staral líp, než o cokoliv jiného, neprodával bych ho, ale chci poslední model.
Chip mi dělal nějaký pražák, firmu si už nepamatuju, ale pohledal bych v papírech, ale možná ABW??? teď fakt netuším.
Náprava je jak nová, tlumiče jsem měnil, jen že jsem chtěl, motor bere na 15tkm tak 0.6L oleje O-30W, což je na PD nic, interier jsem ručně čistil atd. Fakt pecka auto !!!!!
Jsem rád, že se líbí, tak šupšup, koukejte ho někomu doporučit ;-))

10.10.2007, 09:24 |
Bucci Jako Máro - nádhernej kousek, mít ty prachy tak do něj skočim..... ale určitě doporučim - známej se mě ptal
kola bys nedal viď.....
mám 16" elektrony DEZENTY že bych doplatil....
paráda paráda..... taky sme chtěl tohle než sem koupil caddy :) akorát sem ho chtěl přímo v 96kw a f čipu tak na 150hp ..... tohle je fakt parádní stav a dobrá cena ! :)
obyčejny naleštený passat s premrstenou cenou, co na tom vidite..?
ono se to dělalo i bez mlhovek?

12.11.2007, 09:00 |
PAULI jako 02 za 329tis navíc je to 74kw se celkem dobrej úlet.Hezkej je, ale ten šedivej interiér je tragédie.Cena 269tis, tak si asi měl rovnou začínat...Ale určo se prodá z venku je krásnej.Hodně štěstí.
S tou cenou jsem začínal protože vím v jakým je stavu a jak jsem se o něj staral - to že píšu TOP STAV, tam není jen tak. Ten kdo si ho koupí, do nej nedude muset dát korunu.....
Světlej interier jsem chtěl, líbí se víc než černej a je jak novej.
ono na koncernovim se nějaká ta koruna najde zanedlouho ale mě se přesně v týhle sestavě líbí jinak pašíky namusim ...... myslim že těch 250k by mělo bejt i reálnejch :)