Navštíveno 994x

Tentokrat nabizim neco, co neni moje - jsou kamarada, zustali mu a tak me poprosil, at je zkusim nabidnout!
Jedná se o hodinky REPLIKY a jsou to typ B (lepsi Becka) ale nejsou vodotesne!
Zde jsou pouzity strojky japonske vyroby MIYOTA (kombinace funkci - den v tydnu / den v mesici / mesice v roce / 24 hodinovy chod / pridavna vterinova rucicka / gmt cas)
Ferrari 2200,-

Bvlgari 2200,-

Breitling Airwolf 2007 - 2200,-

15.08.2007, 04:13 |
Cowen thulo mam zajem o ty bvl mohl by jsi ty hodinky k necemu prilozit treba k pravitku abych vedel jak jsou tlusté a dlouhe myslim cifernik:-) mam totiz zalibu ve velkych cibulích. mam jedny bentley ale ty bvl jsou moc hezké.. dik moc
Zdar, vzal bych ty Breitlingy. Jenom dotaz fungujou všechny ty ručičky (myslím ty datumovky), nebo jdou jenom na okrasu. Jestli jsou funkční měl bych o ně zájem. Díky
Hele koukal jsem a nikde jsem nenašel Breitlingy Airwolfy , které by se těmto aspoň trochu podobaly. Nemáš nějaký odkaz na originály?
sry za OT, ale uz zase hodinky:-)
webstere petko myslim, ze ty rucicky urcite nefungujou. nebo myslis, ze ze tu cenu budou fungovat??? si kup originaly za 100t a budou ti fungovat celej zivot...
jinak nechci thullovi kazit kseft tak se radeji dal nebudu vyjadrovat jak k "hodinkam" tak k lidem, kterym se libi...
ale kdyby to nekoho zajimalo tak tu klido esej napisu:-)
2 Cowen:
Hodinky ti prilozim k cemukoli, nejsou velikosti BREITLINGu ani omylem - jsou to spise decentni hodinky s velmi elegantnim zevrenim - maly ale taky nejsou! Ale prilozim ti to treba prave k onem breitlingum for bentley motors...
Pokud chces ale velke cibule, mam tady jedny PECKY (ty uz nejsou kamose, ty jsou moje) ale cena je jinde, neb se jedna o repliky A - nerozeznatelne z venku od originalu (ani v origo prodejne - vyzkouseno mistnim clenem Augi)
[ Link ] (jedna se o ty Luminor Panerai)
Jinak kamos ma jeste na prodej jedny Acka breitlingy fo bentley (ja uz je dal Augimu a je max spokojenej)
[ Link ] ty vrchní
2 Webster 5:
Ano, vsechny rucicky funguji, jen nemaji presne ty funkce jako u originalu, kde jsou treba STOPKY! Tady mas konkretne:
Den v tydnu (jeho nazev), 24hodinovy chod (zda je rano, nebo odpoledne) a pak je tam datumovka a dokonce i jaky je MESIC!
Vse funguje!
Odkaz na origose nemam, ale az budu mit vic casu, zkusim pohledat!
Napiš, nebo hoď mi prosím do meilu ještě cenu těch BREITLINGu, na které jsi dával odkaz. Díky
2 Webster:
OK, poslu ti to na maila! Jinak tady jsou ty fotky jak jsem slibil
Bezne hodinky (jedna se o MPM cele z titanu), krabicka zapalek, metr a pak BVLGARI a taky samo ty Acka Breitlingy!

Tady i s temi Panerai

A srovnani breitlingu - Acka for bentley motors vs. Becka Airwolf 2007

Jo a zapomnel jsem, vsechno jsou to tzv. AUTOMATY (chcete-li, kinetiky) proste natahuji se pouhym nosenim na ruce! Zadna baterka, zadne natahovani rucne (tedy daji se rucne natahnout, ale neni to potreba, pokud je nosite!)
Kolik chceš za ty Panerai?
2 -tony- :
Mas mail, nebo mi pisni cislo a zavolam ti.

15.08.2007, 13:29 |
Cowen posledni ot. for thulo prosim te jak dlouho vydrzi v provozu kdyz nejsou na ruce a je ten řemínek kuže??? dik myslím ty bvl....
2 Cowen:
Nez si das hodinky POPRVE na ruku, natahnes je! Nosenim se dotahuji. Postupoval-li jsi takto, z osobni zkusenosti vim, ze kdyz je odlozis, jeste jdou druhy a i treti den - pak se zastavi! Takze ja mam pocit ze 36-48hodin. Tak nejak.
Ale nikdy jsem si je nedotahl az do maxima - takze mozna i dele!
O tom, zda je to prava kuze nebo ne clovece nevim :o( to bych ti ted kecal coz nechci! Ale jsou vsechny krasne!

15.08.2007, 15:47 |
Cowen thullo dik moc rozmyslim se je tam jeste jedna nabídka tak kdyz nevyjde vemu tvoje:_) chci jeste jedny hodinky spise do spolecnosti.... a tyhle jsou uplne super
Nazdarek thullo, ako nerad sa vyjadrujem k pojmu Repliky /krajsie znie kopie/ ale mam par otazok:
Uz som vlastnil asi 2 ks Bulharskych /sikmookych/ trhovych hodiniek Omega, Breitling v cene cca 200 Kč, ale o dlhej zivotnosti nie som presvedceny. Bez ohladu na to ze obidvoje funguju doteraz a celkom presne idu. /Na Breitlingom som rozbil sklicko/.
Ako su na tom tie tvoje hodinky? Nerozpadava sa remienok po case /vypydavaju tie trne/, resp. vaznejsia vec: nie je nachylny casom ZOZELENIET /ludsky pot je agresivny/?
A este-tie automatik JAPAN strojceky, dufam ze netikaju tak strasne nahlas ze v noci ich musis zabalit do ponozky a dat do skrine aby si mohol zaspat?
Dikes za odpovede, inac uvazujem o kupe
2 Jericho:
Repliky typu B (chces-li kopie) jsou ruzne. Najdu ti Breitlingy repliky od 200kč až po 3000,- a podle toho i vypadaji. Ty levnejsi maji treba silene vypoukle sklo s modrym nadechem a uz na prvni pohled je zrejme, ze to je sunt za par korun. Nicmene jako HODINKY muzou slouzit uzasne jak pises - proste pujdou presne a vydrzi dlouho.
Jestli se casem rozpada reminek? To nevim, pokud ano, za 350,- je reminek NOVY :o) takze az se mi nekdy rozpadne (mam dvoje uz pul roku a nic) koupim si novy. Co se kovoveho tyka - opet je x druhu reminku - tady na tech AirWolfech je reminek, jaky jsem jeste nevidel a vypada daleko bytelneji nez ty co jsem mel pred tim. Takze tezko rict. Nikdo si ale na zelnani neztezoval. Jen jednomu cloveku se mista ´´chromu´´ oloupaly, ale to jen na reminku. Hodinky drzi.
Tento strojek je TICHOUNKY (alespon se mi zda - ja v noci nic necpu do fusakli a spim jak mimino)
Tak snad jsem odpovedel na vse. Mej se THULLO