Rodinné auto, max. údržba v servisu Škoda Heger a Fortex Šumperk-zde možno doložit veškeré úkony.
115.000km, 81kw-->čip Cimbu 97kW,stříbrná metalíza, žlutý vnitřek, letní/zimní kola 75-80% obojí,PO ROZVODECH !!! a po olejích, loni nové brzdy AT Power disc ě desky, nová brzdovka, prostě auto sedneš a jedeš. Na jaře asi výměna ložiska v předním (P) kole. Nebouraná - byl měněn PP blatník po odření. Jinak nic. Serviska, tempomat, el. výbava -4x4Airbag, 4xokna, el. šíbr, klimtronik, vyhř. sedačky, potahy RS, zvýšená podlaha kufru (meziprostor). na přání možno ponechat hudbu Dynaudio, 4x50W zes + 1F kapacitor, radio Pioneer DEH 77MP vč. D.O.
Auto je v top stavu - nikdy nebylo na myčce, pouze ručně myté doma, opravdu krasavice. Spotřeba 5l/100km dle PC, olej nežere!!!
Cena s hudbou 250tCZK, bez 240tCTZK.
Ještě původ: jsem 2. majitel, 1. byla Škoda auto jako manaž. vůz. Všechny doklady vč. kodu od ŘJ, klíče, Construct. Nutno vidět a svézt se!
Šumperk 603 862 052, ne SMS! Mail v nicku. Seriozní zájemci a žádné OT, pls.
Důvod prodeje: potřebuji větší auto - Passat, Avensis a pod. kvůli přepravě modelů na letiště.
Výměna za Passat 4x4 s mým doplatkem možná, ale musel by být ve stavu mé Okty!
OK posílám.
Jen PS: včera jsem zjistil, že u řady přípsěvků s přiloženým foto se mi foto nezobrazí, ale u mého ano - jsou tu 4 fotky mého auta. Bohužel, už ani v mém příspěvku nyní ty fotky nevidím,. Kde je problém???
Něco na serveru nebo u mě?