Navštíveno 189x

Prodam BMW compact 1.8ti 140PS r.v 10/97 naj. 120tis,elektrická okna,ABS,ASR,2x airbag,klimatizace,alu 16-205/50
Cena 89tis-rychle sleva
605817253
felda16@email.cz

To si delas pr., ze se za 90k jeste neprodal!??
Koupil jsem stejnej rok letos za 160, to az to budu prodavat, to me vomejou!
ona je tetkon blba doba ale je to divny lidi volaj jestli to jeste je a nikdo si neprijede
to felda - to je klasika.. mě, když jsem prodaval auto i volali že už jedou a po 4 dnech pořád nikde nikdo :-D
felda 166,to se divím,že to ještě nikdo nekoupyl,vypadá moc pěkně a zachovalea motor je ten nejlepší co na Compakta muže být.....,jen hodit kola,kristalové lampy do zadu,všechny lišty do barvy,trochu to položit dolů a krása.Vím o čem mluvím nedávno jsem svého Compakta prodal,ale mohu říct,že lepší auto jsem neměl...
ja se taky divim ze to nikdo nechce
každopádně ti přeji at to rychle prodáš a dostane se to do dobrých rukou....

04.01.2008, 10:07 |
wimpy Predem sorry za OT,ale to co stoji vedle,neni to byvali saxo od kolji?
felda166: Jakou to ma spotrebu pri normalni jizde?
začíná to bejt trošku zajímavější cena, odkud jsi?!
jsem ze zruce nad sazavou
Okolo 7l? Teda, to je slušný. Jinač taky se divím, že se ještě neprodalo. Moc pěkný auto. U nás jezdí to samé, ale je trošku upravené a vypadá dost mazaně. Sry za OT.
vic foto na mail by slo? diky
kdyz si to nekdo odveze tenhle vykend tak ho necham za 86tis!!!!
SPECHAM

JE OT HODNE DRSNE DOST LEVNE ....:)
I KDYZ NEVIM JAKY JE STAV GOOD LUCK TO TI SNAD DAJI I V BAZARU VICE NE ?.):)

06.01.2008, 02:08 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2008-01-06 02:13:42
ty jsi hustej sedlák když ani nevíš jak se to auto jmenuje :o)))
navíc nechápu co tu předvádíte za orgie jak je ta cena neskutečná si otevřete někdy inzerci a uvidíte např ... prodám BMW compact 1,8 Ti - 82.000,- auto bez investic, pravidelný servis u BMW Bychl, nové tlumiče a pružiny ...
a pokud tady někdo koupil ten samej rok za 160 000,- tak je z jiný planety :o))) viz:
Prodám BMW 318 TDS compact, r. v. 99, stříbrná mealíza, ABS, ASR, 4 x airbag, centrál, radio, vše v el. , palubní počítač, park systém, klima, mlhovky, alu kola plus sada zimních kol navíc cena 120 000,-

06.01.2008, 11:42 |
Tůmi výkend :-))))
tak jestli tohle prodal neco podbneho za 160, tak se musi jeste ted hodne smat, protoze to je asi jen tak hned nepovede :-))
Jasne, ja jsem z Marsu, to nevite? :-)
O motoru z 318TDS toho bohuzel moc hezkyho napsat nejde pri porovnani s 318ti.
jen to, že to auto s ním má větší hodnotu ...
asi tak. tohle za 8 pětek neni nic raritního nebo extra výhodnýho. Dle me uplne normalní cena. Navíc je bílý, což mu taky nepřidá.
318ti není nejlepší motor v compactu, to byl šestiválec 323ti. A kolem 70-90 tisíc se compacty prodávají už docela dlouho.
tak tak, jeden cas sem ho chtel, ale prave s V6, ale cenovej rozdíl od R4 k R6 za srovnatelny auta byl obrovskej.