Navštíveno 230x

10.01.2008, 08:03 |
Jaryn Možná bych i uvažoval,myslel jsem že za ty prachy je dávno pryč. Mám ho na dílně,ale nějak hapruje a při rozběhu vyhazule jistič a kdž je kosa tak se ani nerozběhne.Kolikatku máš prosímtě jistič?Já když ho zýapojím do trojůhelníku tak mi ho vyrazí a ve hvězdě zas nemá krouťák,a nevím jestli je chyba v kompresoru nebo v elektrice.Jestli mi to někdo nedá do hromady tak bych se ozval,ten můj je stejně spíš půjčený.. Jsem z Ostravy,ale docela jezdím po republice tak by ani odvoz možná nebyl problém.
Mno, na baraku jsou vsude 16A jistice ale ted nevim, jeslti na petikolik na 400V se nedava nahodou 32A jistic. Jinak tam musis mit jistic urcenej pro elektromotory :) protoze oni pri rozbehu zerou strasne hodne a az se roztoci tak se ustali na stejnem proudu, proto ti to asi vyhazuje jistice :)

10.01.2008, 08:42 |
Jaryn Ja vim ,je tam Ceckovy jistic,ono to kdysi fungovalo v poho,ale nevím jestli se vyhřál jistič,je tam 25A,nebo neco kleklo na tom kompresoru.Už jsem tam daval i druhy motor a nic.Jak je teplo tak jede,ale ochladí se a je po něm,nerozbíhá se...

10.01.2008, 08:45 |
Jaryn Kecam,je tam dokonce 32 A ale jen B,ted jsem na to mrknul..
mno 32A je v pohode, ale ted by tam mel byt ten jistic pro ty motory kvuli tomu rozbehu :)

11.01.2008, 00:05 |
Jaryn No to je to B....
Mno takze v elektrice bych asi problem nehledal.