Navštíveno 233x

19.01.2008, 14:51 |
maxov asi tu nikdo mít nebude,ale zkusím to,sháním velkou klec pro osmáky,nemáte někdo něco doma,nebo někde v kůlně?dík

19.01.2008, 15:02 |
maxov hlavně vysokou víc jak metr
vřele ti doporučuju at si vyrobíš sám na míru, včetně bezvadnýho zabezpečení proti prokousání :))
hlavně si osmáka na sebe neuč od mala, pak klidně slyší na jméno :)
jako NP odchoval jsem 18 osmáků a klasiku klec nekupovat ten plastovej spodek sežerou za chvili nejlepši je nechat udělat terarko s vyškou cca 40cm a na to posadit bud tu dratěnou čast z normalni klece nejlip s poličkama nebo si vlastni udělat je to lepši hlavně aby měli kde skakat a šplhat.
měla bych skleněné terárium,nevím přesně rozměry cca 60cm šířka,délka 150cm a výška 100cm,zítra přeměřím pokud by byl zájem...

19.01.2008, 19:42 |
maxov nechci nic celoskleněne,chci aby to bylo s klecí a vzdušné.chtěl sem si vyrobit svoje,jen sem chtěl jestli někdo nemá.jinak na sebe ho učit nebudu,už je mám před rok a jsou to 2 klucí:)vyblbnou se spolu dost

19.01.2008, 19:43 |
maxov jo Nismo a ty mě napiš na to icq:) máš to i tady ve vzkazech.at se domluvíme.na icq tě nemužu uhnat
maxov, nakonec zjistíš že co nejvíc skleněná a pokud možno kvalitně odhlučněná klec je to nejlepší co můžeš mít :))) nelezou ti po stěnách a neni slyšet jak okusujou co najdou :)))))

20.01.2008, 01:39 |
maxov Nismo čeče ja už je mám kluky od září 2006,takže moc dobře vím co dokážou:) ale mam je mimo ,takže je mě jedno jak lezou atd...právě proto bych chtěl něco ať lezou:)