Navštíveno 190x

caute. tak jsem se nejak rozhodnul, ze si poridim novej monitor k pc, ale nebylo by spatne to vymyslet, aby se dal pouzit i jako tv nebo spise tv jako monitor. nechce se nahodou neceho takovyho nekdo zbavit za dobrou cenu pripadne poradte co by stalo za ty penizky od 6ti tisic do 15ti od 22" do 32" hledam uz druhej den a ne a ne se rozhodnout. zatim asi vede tento model:
LG L226WA-WN
dik za rady a nazory.
máš docela zajímavej rozhled :D jestly teda 6-15 tak rozhodně na 32" se vyser to je televize, šel bych do 24" ..... 22" je dneska ideální ale na 24" je vidět docela rozdíl ale to je tak maximum co bych chtěl na stole pozorovat bez otáčení hlavy z jednoho konce na druhej :))
no ja chci televizi a monitor zaroven. nepotrebuji nic velkyho jako je 32", ale zase se nebranim. vic uz ne. je to na koukani tak ze dvou az trech metru. ted mi padnulo do oka tohle lcd, ale nevim zda ty prachy za ten rozdil dvou palcu stoji...
LG L246WH-BN
na tu jsem uz koukal. skoda, ze tam maji pokurvenou fotku bez hdmi vstupu, ale podle toho co se tam pise tak nema dvi vstup... skoda. chtelo by to neco co ma dvi a hdmi. d-sub pak nebude potreba... ach jo:-)

30.01.2008, 16:29 |
Losky nechci radit, ale u lcd se musíš koukat zhruba z 1 - 2 metrů, pokud je úhlopříčka těch 81 cm. Už to není jako stará obrazovka. Teda pokud se bavíme o formátu 16:9
losky dekuji za radu, ale z jednoho metru to fakt na 81 jak pises nevidim. vim jak se ma koukat na lcd tv (taky jsem uz par chytrejch rad dostal a kolik lidi se jima ridi???) ja jen, ze nevidim moc lidi co se diva cela rodina z jednoho metru na 56cm lcd tv jak by asi meli. proste se nevejde tolik hlav tak blizko obrazovce a malokdo si dava tv na konferencni stolek a na 200cm malokdo ma. je to o kompromisech. vim co chci. jelikoz ted koukam zhruba ze dvou metru na 15,4", kdyz si pustim tv ci film. stacila by i 19ka na praci, ale jen nepracuju tak na ty filmy, kdy nesedim u stolu zase bude lepsi vetsi. tak vim, ze 22-24" monitor bude akorat. i kdyz 32" by bylo taky akorat, ale zase na hrani her a praci nejsem tak daleko a tak by to nebylo asi nejlepsi. mam stejnej nazor jako pise nismo ve 14:08