Navštíveno 914x

chci jen tak neco pro zabavu neco na vyradeni co rikate na tohle ?
[ Link ] nebo na tohle
[ Link ] klidne nabidnete neco podobneho nebo poradte zda si pribplatit par stovek a koupit neco jineho...
nepotrebuju neco za 5 tisic chci neco jen tak ale aby se stim dalo jezdit a ne jen treba pet minut

29.02.2008, 19:02 |
gizmi Kristova noho..to az uvidi RCckari, tak je tim pohrbis. :o) Prosimte kup si v Tescu nejakeho smejda a bud rad ze jsi rad..ani jednomu se neda rikat modylek, ale spis decka hracka.. Modely zacinaji znackou Tamiya..neco jako TLko nebo TTcko..
s timhle si fakt zábavu neužiješ :))))) takže jako gizmi
jo tak tomuhle se neříká RC a když se sejdete 2 s tímhle autem,tak vám stačí jedna vysílačka, jelikož to nemá mám takovej pocit měnitělný krystaly.... ;-))

29.02.2008, 20:14 |
Smrada (M)
Tohle neni RCcko, to je hracka. Jestli se chces poradne vyblbnout, trochu pritlac a kup si bud miniinferno nebo 18tinu placku od XRay. Radeji neco jeteho. Hledej na Modelbazar.cz
no ja prave chci neco jen tak obyc tak mi poradte nejakou hracku :)
jinak nechci nic za 10 000 a tak neco kolem te dvojky max muze byt pouzity nakldaky a monster trucky ale taky ne
Čus tohle je moc dobrá hračka ;)
[ Link ]

29.02.2008, 21:38 |
Smrada (M)
Ten Cen no nevim
Spaly: jenze tam musis koupit Regl (tak 1200) motor (200) a rc soupravu (jednoducha jeta tak litr). A jeste furt nemas baterky a nabijecku

29.02.2008, 21:39 |
Smrada (M)
Takze treba Miniinferno mas za nejakych 3500 komplet

29.02.2008, 23:30 |
*DM* Cen nebrat

01.03.2008, 00:34 |
gizmi Kyosho je dobra znacka..Nemci na tom ochotne litaj a z Nemecka sezenes hafo dilu!!! Ale jako smrada..proste je to jen podvozek a ele musis koupit.. takze ve finale na bura te to vyjde:))
MaxPayne: ty tomu taky moc nerozumis, vid? a dily sezenes kde? Navic zkus s tim skakat jako na fotkach:)))) Je to smejd za ty penize..
Asi se optam blbe, ale co to kurva znamena ta zkratka RC?

01.03.2008, 10:29 |
gizmi Knightey- : Radio control.. :o) Neboli cesky: Na dalkove ovladani..

01.03.2008, 10:51 |
FUST Nejdřív si zjisti, kde se u vás dá jezdit, nějaká hodně čistá a rovná plocha, nebo hala. S "plackou" (tj.vše, co připomíná silniční auto) je to většinou problém, nakonec zjistíš, že třeba ani není kde jezdit a model za několik tisíc skončí na skříni. Zvaž, kde by se dalo jezdot s buginou, ta nemá takové nároky na trať a podle toho vybírej. RC auto se kupuje podle podvozku, ne podle karoserie, ta je tam, drsně řečeno, jako kryt proti prachu, spotřebák..
Nejlépe je připojit se k nějakému místnímu RC auto klubu, kde ti členové poradí mj. i s nákupem techniky a dostupností náhradních dílů. Většinou už je klub na nějakou kategorii zaměřený, umí si pronajmout na ježdění halu, vyjednat přístup na závodní trať atd.
Já mám RC auto jen okrajově na odreagování, ale jsem vcelku spokojený s tímhle zásilkovým obchodem: url:
[ Link ]
no vite ja jsem to chtel mit jen na relax proste nechci zadne zavody a tak jen proste obcas si popojet :)
a co rikate na tohle
[ Link ] mohl bych ho mit za dvojku rok a pul jeste v zaruce
Gizmi: kamos ho vychvaloval videl jsem i videa na youtube prislo mi to mini madness jako good taky sem ho chtel tak ted co si napsal asi ne no :D:D
co rikate na to subaru od nokki?

01.03.2008, 21:31 |
gizmi spaly_s: komu neni rady, tomu neni pomoci..Nikko je proste jen hracka a jamile neco ulomis, vyhodis ho.. Proste setrit se nevyplati..
MaxPayne: obecne pokud to neni znama znacka jako Tamiya, Xray, Yokomo, Kyosho..tak co s tim pak kdyz si skrtnes, nebo se neco ulomi? Me stacilo schanet dily na tyhle dostupny ..natoz pak kupovat neco neznameho..

03.03.2008, 22:53 |
FUST přesně , jak píše Gizmi. Nezajezdíš si a tu hračku rozemeleš venku za minut na prášek. Ta hračka, i když bude chvíli fungovat, nikdy nepojede jako model od výše uvedených značek. Prostě to není dělaný na ježdění, ale jenom na hraní.

03.03.2008, 22:58 |
Smrada (M)
Trochu bych poupravil Gizma. Ma sice pravdu, dily se sehnat daji. Ovsem rychlost dodavky je zase neco jineho. Vetsinou Kyosho, pokud je na objednavku, trva o neco dele.XRay dela Hobbyteam pomerne rychle. Na Tamiyi spise Pecka Model. Blbej je treba Traxxas, protoze v CR toho moc nejni z nahradnich dilu. HPI je velmi dobry, Lestr ma pomerne dost dilu skladem. Az na Kyosho je vetsina dilu, ktere nejsou skladem, do 14ti dnu tady. Na Kyosho dil sme jednou cekali 3 mesice