Navštíveno 5586x

jedná se o raritku dělanou pod záštitou fa renault s označením ebs. rv 86/90 motor 2,2/2,0 12v, dobrý stav nová stk, koule na 950kg, centrál, servo,el.okna rádio zimní pneu 15j 60%..............
cena 28 000,- dohoda
731280344

ty voe to vidim fakt poprvý :))
sorry za OT, ale tohle vidím opravdu poprvé, sice nemám zájem ale nemohl bys naházet víc fotek??
opravdu - rarita!! i mistr Google měl potíže to ověřit, nicméně opravdu to existovalo, ale nebyl to snad ofiko výrobek Renaultu...ty 5. dveře se otevírají nahoru celé, že?
zkus to dát na renaultclub.cz

30.03.2008, 10:44 |
Rudi to bude něco na způsob Seata Toledo Combi ne? každopádně mazec a raritka!
Ten je pěknej, už vím, z čeho vychází laguna kombi 1gen.
kuchtas - podle vzhledu je to 2.0 12V motor, přeju úspěch při prodeji, cena je dost vysoká - takovou částku dá jen nadšenec, kterej chce mermomocí raritu, běžnej člověk to nedá
mmch ty combi dveře dělali EBS a ELIA, v Elia to údajně vymysleli - cena jen těch pátých dveří byla 4500 DEM.
Jinak pro info - EBS byla Belgická firma, která přestavovala (de facto vyráběla) Renault 5 cabrio a viděl jsem od nich jeden projekt, kterej se mi moc líbí, ale zřejmě existují jen 1-2ks - R25 cabrio - nááááááádhera, ale nejde sehnat
Majk-fox: Laguna kombi je následník R21 Nevada, inspirací pro ni ale tento vůz byl (resp. páté dveře)
jj, celkem mazec, jeste jeden staval u bazaru v Horkach :-) taky neni spatna Opel Corsa v kombiku, malem jsem neudrzel sverace, kdyz jsem ji videl prvne :-)