Navštíveno 1144x

Sháním tlakovou hadici na na Fabku RS, mezi turbo a chladic, cislo by melo byt 6Q0 145 834 D, nemate nahodou nekdo ? Urval se mi dole uchyt, viz foto a vyskakuje :(

06.04.2008, 21:30 |
TUNER Tak z toho udělaj SDIčko )))
Kouknu doma do krabice,mam tam nějaký hadice,ale nevim nevim...
Zadny SDI :-)) Ale ted se bojim jezdit, zkousel sem to a kdyz na to clovek slapne, tak se to nafoukne a vyskoci, ne uplne, ale docela dost. KDybys nahodou nasel, budu vdecnej :-)
to jsou ty prefouknuty TéDéÍčka... pak hadicim praskaj i uchyty :O))
nova 990,- s dani.
kdyby bylo trochu casu umel bych na to 15% dolu.
Pak tu mam celej 96kw z PD s 6ti kvaltem, ale je z G IV a tam je to sani jinak, tohle by melo byt stejny s nejakym Polem jenom :O//
H-Honza : woe, neprovokuj :-) Ale je fakt, ze se to nafukuje docela brutalne :-) Na novou sem se prave byl ptat, cena docela dost :( Za nabidku slevy dekuji, kdyztak se ozvu, jeste vecer jedu k Cajdovi mrknout na mototry, par jich ma, tak doufam, ze tam tohle bude :-)

08.04.2008, 21:48 |
TUNER Tak jsem nic nevyhrabal...doufam že už jsi sehnal... ;-)
Ty voe, otec taky nechal nachipovat SuperBa a taky mu tahle hadice lita ven. Tak to omotal teflonovou paskou a dal tam samoreznej sroubek ;-) a naprosta pohoda.
Tuner : uz mam objednanou novou, nasla se slevicka, takze nakonec asi 860,- Kč.
Knightley : njn, taky volba, snad to ted nejakou dobu vydrzi, pak budu resit dalsi opatreni a nebo komplet Samco, ale to se mi nechce :-)