Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P:Fiat Bravo HGT

o Navštíveno 2356x o
o 20.04.2008, 13:22 | Honza2.016v
Je to r. 99 , 113kw , v r. 2004 dovoz Itálie, kde bylo koupeno od dealera fiat, kam ho dal původní majitel na protiúčet.

Máme ho 4 roky a začíná nám bejt malý , proto jde z domu a jeho nástupce je zřejmě 156 2.5 V6 Sportwagon.

Auto má mušky kosmetickýho rázu, jinak je mechanicky ve stavu 1A , má čerstvou STK, po výměně oleje(Mobil 1 W50 Rally formula).
Motor jde jak hodinky.Dlouhodobá spotřeba do 9l.
Mnoho dílů tam je max. 2 roky starejch (vodní pumpa,termostat, rozvody, snímač otáček, benzínová pumpa,přední tlumiče, přední okno, váha vzduchu, ramena, uložení zadních ramen, kliky dveří, nějaký hadice chlazení a sání, repase startéru..), garážováno, po nekuřákovy, 3klíče atd...

Auto je kromě sání ve zcela seriovém stavu (pro lepší přístup do motoru jsem odstranil část nad chladičema a pro lepší dejchání motoru upravil airbox).Díly co jsem vyndal nebo vyměnil mám doma uschovaný ve sklepě, nebo jsou potvrzený fakturama.

Pokud se do tý doby neprodá, tak počátkem května budou přední sedačky z coupe a možná nový brzdy (asi Pagid+AP) -potom těžko dáme slevu..teď tam ještě možnost slevy je.

více foto a info: [ Link ]
cena: 95000KČ
kontakt: 606 750 625 , novotny.lomnice@seznam.cz

foto k příspěvku  od Honza2.016v

o 04.05.2008, 21:51 | Honza2.016v
up
o 04.05.2008, 21:54 | pitona_bg
maksimalka 60 000
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4007 sekund.