Navštíveno 3549x

Opět po předchozí objednávce jsem se rozhodl sem hodit nabídku SMD žárovek. Objednávky včetně plateb přijímám do příštího pondělí, tedy do 7.7.2008, platba možná pouze převodem předem na účet, k ceně je nutno připočíst 60,-Kč na poštovné. Platby na účet 1327945123/0800, ve správě pro příjemce uveďte svůj nick. Dodání zboží cca do 2-3týdnů, záleží na poště, posledně to bylo dříve. Objednávky prosím na mail johanik(@)johanik.cz . Jedná se o soukromý prodej, bez záruky, ale vše funkční a vyzkoušené.
1)Červená žárovka jednovláknová, 30 SMD LED diod, cena 450,-Kč za 2 kusy

2)Červená žárovka dvouvláknová, 30 SMD LED diod, cena 450,-Kč za 2 kusy

3)Parkovačka bílá , 5-High Power LED W5W, cena 350,-Kč za 2 kusy

4)Parkovačka bílá , 25 SMD LED W5W, cena 600,-Kč za 2 kusy

5)Bílá žárovka, 3-High Power LED + 10 High power LED, cena 600,-Kč za 2 kusy

6)Žlutá žárovka jednovláknová, 30 SMD LED diod, cena 450,-Kč za 2 kusy

7)Sufitka, 18 LED diod, 44mm nebo 39mm - nutno upřesnit cena 250,-Kč za 1 kus

Relé pro blinkry, cena 350,- za kus

9)Žlutá žárovka 1 vláknová, 3-High Power LED + 10 High power LED, cena 600,-Kč za 2 kusy

11)Červená žárovka 2 vláknová, 3-High Power LED + 10 High power LED, cena 600,-Kč za 2 kusy

12)Parkovačka bílá , 5-High Power LED BA9S, cena 350,-Kč za 2 kusy

13)Červená žárovka 1 vláknová, 3-High Power LED + 10 High power LED, cena 600,-Kč za 2 kusy, fotka orientacni, je na ni 2 vlaknova :-)

V případě zájmu o jiný typ, velikost atd mne kontaktujte, neházím sem kompletní nabídku, pouze to nejžádanější
ahoj prosil bych 3) 1par a jak to bude s predanim...?
bigfrost: vse mas napsano uplne nahore, dodani jak kdy, podle posty, ted to bylo cca 3 tydny, platba na ucet, posilam postou.

02.07.2008, 22:37 |
JiM Nějaké fotky v porovnani treba parkovacky 3,4 a sufitky s originalem popripade mezi sebou tu 3-4 popripade i ostatni v porovnanoi s origo dik
Ty parkovacky porovnani nemam, ale staci bohate ta mensi, jak sviti je videt v prispevku viz link
[ Link ] Foto sufitky ted bohuzel nemam, ale rozdil je 100%, kdo ma potvrdi
penize odeslany 2 páry parkovacek..... 3)dekuji..
bigfrost : hod mi to prosim na mail jeste, diky

04.07.2008, 12:05 |
Alííí Johaniku, 5) a 13) jsou dvouvláknový...
Bílou jsem použil do zpáteček, super design, jen je potřeba spojit kontakty na patici, aby to svítilo na 100%.
Mam taky ve zpatecce a mlhovce a sviti to super. Jen na blinkty se musi davat odpory tak bacha na to.

04.07.2008, 12:49 |
Alííí S odporama jsem si včera zažil svý. Relátko je v Leonu integrovaný do ovladače varovek..takže přišlo na řadu odstrojení středovýho panelu, a elektrikář se vyřádil. Odpor nahradil drátek, a rychlost blikání se řídila štípačkama.... :o))))

Diky za dodání,spokojenost.Někdo tu chtět tu parkovačku,tak zde srovnání
Parkovačka bílá , 5-High Power LED W5W, cena 350,-Kč za 2 kusy
před....

po ...

....

Alii : no jo, ja ty popisy vzdycky nejak obratim :-) Ale z fotek je jasny, ze je 2 vlaknova. Jinak tady mate video jak sviti 2 vlaknova 3+10 SMD červená -
[ Link ] A dnes končí objednávky, tak jestli ještě někdo chce nějaký kousek, šup s tim do mailu :-)
Všichni kdo měli z této várky objednáno, tak se omlouvám za zdržení, myslel jsem, že se zboží zaseklo na celňáku, ale podle pošty mi to již před 14 dny převzala nějaká sousedka, tak jí po práci pujdu vysvětlit pár věcí :-) Zítra snad odešlu, pokud ji seženu