Navštíveno 4339x

SE K850i nový nevybalený se zárukou koupen O2 cz
cena 6000,- nebo dohoda

aktivní sub JAmO setlé barvy - vytuněn vnitčně zubatým molitanem - stáří 3 měsíce nahráno cca 50 hodin v klidu - řekl bych rozehrany - repro 20 cm, mode uřesní telefonicky - záruka pořizeno v datartu
cena 2500 Kč

Yamaha Piano Craft receiver+CD - champagne provedení - šroubovací terminály vřetně manuálu origo dálky ale be origo repro - po dohodě můu dodat repro k sestave, skvělý zvuk včetně tuneru
cena 3500 ,-

LCD tv uhlopříčka cca 60 s integrovaným DVD playerem, stáří cca 4 měsíce záruka - tv z TESCA model jsem bohužel ted nedohledal, ale doplním a dám lepší foto
cena 4500 Kč

komplet vybavení bytu - levně - křeslo stena rozkádací sedací souprava - ceny doohodou

sedaška stáří cca 4 měsíce - záruka, stejně i křeslo

pak tu je ještě nějaký mic pult a další drobnosti jako kontaktní gril, nějaký obrazy a dalšíí drobnsti -ještě doplním - prostě opouštím služební byt
kontakt 777742546
nebo carmusic@seznam.cz
Radek
a sorry za překlepy trošku sem spěchal, snad to vyluštíte
Jestli muzes zjistit tu LCD telku, aspon priblizne znacku a puvodni cenu, diky

19.08.2008, 15:32 |
xSam Zajímá mě cena sedačky a odkud jsi?
MP4 player creatice ZEN 30 GB HD nový pouze vybalený a cca 2 x zaplý - kompletní balení v záruce - ale koupeno v Amsterdamu - záruku kdyžtak pořešíme
[ Link ] cena 5000 nebo dohoda - přidám kvalitní audio video kabel 5metrů

vše je na kladně - cena nové sedačky byla 8000, rozumná domluva polovina ceny - je to rozkládací s úložným prostorem

19.08.2008, 15:44 |
xSam Pošli prosím nějaký lepší fotky na mail: xSamuell zavinac seznam.cz. Docela se mi líbí a možná bych jí z Kladna snad i dokázal odvézt.
xSam - dopravu ti taky mlžu zajistit, je to takovej ten brošenšj (jakoby samet povrch, barva merunková, nějak to nafotím o víkend, ted mám jen foták v telefonu a to nebude lepší než je ted vidět
tappaja marně tu lovím na tebe foun - nejak sem ho asi nezkopíroval do novýho seznamu, el je to divný tak telka je klasika tesco, na čele to má nápis VENTURER, je to ve stereu, obraz je vcelku v pohodě, žádný velký problémy DVD přehraja skooro vše včetně MP3 a divX.... kdyžtak ti můu zítra skennout manual, je to skoro nový, koupil jse to do bytu aby t něco bylo, ale koukám prakticky až ted na olympiádu , v tescu to stálo 8900, ale myslím, pak to nebylo na krámě a ted zas snad jsou takl se mrknu na aktuální cenu, ale myslím e to bude max o litr mín, jo počkej kouknu se na model
LCD19DVD-206CE

19.08.2008, 20:11 |
france | Upraveno: 2008-08-19 20:11:56
asi lepší vdět vyzkoušet, jsem na kladně stačí se domluvit je to kousek
Jsem mimo republiku:o)
Asi sem se unahlil, diky za rezervaci, ale "poustim" ji, mel sem ted slusny vydaje do auta :o( Jeste si to necham projit hlavou, ale spis ne. Diky.
Napiš bližší info k tomu Jamo, co to je za model, výkon, funkce, atd. Mám zájem díky
Majk-fox - je to něco ákladního, má to jen hlasitst a sltr LPF, model je JAMO E3SUB je to komplet včetně krabice manuálu a propojovacích kabelů, je na hrotech, repro směr k podlaze

20.08.2008, 09:12 |
Lufas prosil bych o blizsi info k ty obyvaci stene rozmery?jeste nejaky foto?

20.08.2008, 09:47 |
Lufas a jeste pleas foto tv do mailu mel bych o ni zajem...lukas.farsky@seznam.cz

20.08.2008, 16:08 |
xSam Oukej, počkám na fotky a pak se kdyžtak domluvíme, díky.
Lufas - nafotáím o víkendu, je to skládačka a je už podruhé poskládaná - takže jso na n sem tam oděrky, ale nic zásadního, detaily nafotím jak jsem říkal, cenovka za sěnu je dohoda okolo do 3000 Kč, pokus si to odvezeš - samo po prohlíce
xSam - vydrž na foto, nábytek bude dispozici ve druhé polovině září
Radek

21.08.2008, 06:17 |
Lufas ahoj prosimte co ta televize??mel bych zajem dneska jedu do prahy tak ze bych se pro ni klido otocil
ahoj všem co psali na nábytek i ostatní, vše je tak jak bylo domluveno, tenhle týden mám fakt hodně nabtej, tak nebyl čas to i nějak víc fotit, či s tím cokoli dělat.... snad to následující víkend už zmáknu
Radek

28.08.2008, 13:47 |
Lufas Mam zamluvenou stenu a telku pristi tyden se k tobe proto chystam;-)
predpokladam ze mic pult je mixak,co je to prosim zac,cena,stav...

30.08.2008, 12:47 |
Rajny nějaký stůl tam nemáš?...
ne ne stůl jsem sem nepořídil