Navštíveno 1744x 

Pokud by byl zajem, prodam svojeho minibika. Je to nejaky lepsi cinan, ale ve slusnym stavu, celkem najeto asi 5 nadrzi, nemam na to vubec cas takze proto uvazuji o prodeji. Startuje, jezdi, brzdi, jestli se nepletu tak sem to ani nikde neodrel takze vypada fakt pekne, fotky dodam - cerveno cerna barevna kombinace. cena 1900,- v cene kanistrik s namichanym benzinem, nalevka na dolivani, nejake naradicko...

přemýšlím, dodej foto a uvidíme... Odkud jsi?

30.09.2008, 12:44 | 
Lufas foto?taky bych mel zajem

praha, fotky dodam az zitra, dneska nejdu domu

30.09.2008, 14:47 | 
Smrada (M)
 Rekl bych, ze je to tento co? :)

aaaano ;) velmi spravne ;) tot presne on ;) 

uveze 120kg, teda prej ;) akorad to pak asi nepojede tak rychle jako s mejma 60ilama ;)

mam pocit ze ano, plechovym krytem, foto bude dneska, vcera jsem se tak vozral ze sem byl rad ze sem nasel dvere od baraku, lozit po pokoji hledat fotak a v garazi fotit bika na to uz bych fakt nemel...

michal: ses to ale cunak takhle se upravit :)hod jsem fotky taky popremyslim :)

no to sem jeste malem skoncil u kamaradky :-DD 
zkusim to doma nastartovat a projet to, kdyz se mi dobre podari upnu i video ;)

kluci tak zivy fotky mam, za chvili je se dam, ale mam problem, ta mrcha nechce chytnout :-D takze vzhledem k tomu ze ted nejsem shopnej to rozebrat a cistit to, minimalne do vikendu odkladam prodej ;( neco co nefugnuje neprodam. benzin tam jde, svice je cerna opalena a byla lehce vlhka od benzinu, ale proste nechytne, tak nevim jestli se v tom skazil benzin nebo co :-(( 

mám zájem. psal sem na mejl. až bude prodej aktuální prosím o odpověď. jinak bych zkusil svíčku. máme něco podobného ale na 4 kolečkách a byla to svíce a špinavej (ucpanej) karbec.

ted mam celej storj rozebranej, motor s karbecem na stole a zitra to zacnu podrobne zkoumat, mam dojem ze vim v cem je problem. svice jiskri, benzin tam jde, karbec je na prvni pohled cistej zadnej bordel sem nevidel takze tady problem nebude, ale jak rikam az na to zira uvidim tak to snad dam do kupy a do funkcniho stavu. mrcha mrnava ja mam na tohle proste stesti ze kdyz se chci neceho zbavit tak to prestane fungovat, nejlip primo pred kupujicim...

foto z dneska po vycisteni, natankovani, slozeni a projeti...

ted jeste upnu video na ytb, ze to fakt startuje ;)