Navštíveno 890x 

viz. nadpis koupím PS 2 SLIM  co nejlepší stav 
příslušenství vítáno 
nabídky s cenou na mail nebo sem 
a kdyby se někomu zdálo že jsem netrefil rubriku tak trefil :-)

06.10.2008, 21:47 | 
Libor Zdar mám PS2 slim ve 100% stavu (v záruce),jeden origo a druhej neorigo game pad,7 her (akční i závodní), vše minimálně použité (nemám na to čas).Kolik bys nabídl?

ahoj no myslím lepší aby jsi hodil svou představu a třeba se nějak domluvíme

08.10.2008, 11:31 | 
m  

08.10.2008, 18:36 | 
Mika asi by to chtel pod 2000 :-) s peti hrama jinak je toho plnej net

2 Mika - mohl jsi udělat dražbu do 22,00 a vidělo by se za kolik bych šel  
2 m - díky 

08.10.2008, 20:58 | 
Mika ..hele ja neresim to jestli do 22 nebo 24, proste to byla seriozni nabidka a tim to konci, ale necekej, ze sezenes levneji. :-)

nečekám ,právě jsem byl připraven dát i těch 2500,- za ten tvůj když byl s hrama , ale do půlnoci jsem čekat nechtěl ,říkal jsi že už taková nabídka padla po mailu ,ale asi cuknul -třeba ho odradila platba předem , což bych v tvém případě i akceptoval protože tě tu vídám celkem obvykle , ale tebe 200-300,- kila nevytrhnou a mě vytrhly dvě hodiny spánku THATS ALL  

08.10.2008, 21:46 | 
Mika Prave kvuli tobe jsem hned po tom telefonu pripsal k tomu prispevku to, ze pouze co bude napsany na webu autohificlubu budu brat vpotaz, protoze jsou tu lide i krivi to, to uz jsem si zvykl, a hlavne se snazim byt vzdy korektni k lidem, ikdyz  na srazky nejezdim a se spousty lidma se neznam, ale jak rikam ja se vratim :-), a mozna -... Ne nebudeme zasirat tento prispevek, dobre porid a at neslapnes vedle.

taky pro to že jsem měl vážnej zájem jsem volal 
jinak rád pokecám po iCQ