Navštíveno 1582x

Měl bych tu 2 páry UV parkovaček, patice T10(W5W), svítí to docela zajímavě, především do interieru by mohly být super :-) Cena 350,- za pár

A jedno origo foto z mobilu :)

Pod tím by mělo svítit holkám bílý spodní prádlo což ? :-O
Zjistím jakou mám patici ve stropní svítilně. =o)

29.10.2008, 18:23 |
Kesam Kotass: lol
Kotass : jj, to by mělo :-)
hm, hlavně by šly v autě vidět ty zaschlé děti na sedačce :-/
Blbouni, takhle kazit inzerat :)))
Johane,dej si to do fábie,aspoň to pokaždé všechno dobře odstraníš :o)
TEda to uz je moc, 2x (M) mi to tu zasira, no to je drzost, chtelo by to TONYho, aby to tu poradne procistil, ten jediny by to dokazal :-))) Ale to bych jeste musel napsat, ze to prodava kamarad :)
P.S. uz jen jedem par :)
ja ma v introsi sufitky :-((( jiank bych je vzal ;] to se hodi ;) mrdka na sedadlech neni ;) toho se bat nemusim a to spodni pradlo by bylo fajn ;) skoda no
Sufitka UV asi jeste nebude, ale zkusim omrknout :-)
konečně sem se pobavil při čtení inzerátu :o)))))))))))))
Ale tady to vubec neni pro pobaveni, ale pro tvrdej kseft :-))))
ja tam mam tusim jednu sufitku uprostred a pak nejaky maly zarovicky vubec nevim jaky, asi zitra kuchnu intros ;)

29.10.2008, 20:55 |
Q jako dave, je něco, co vědět nepotřebuju... :-D
jak by to zruba svítilo v těch parkovačkách?
tak to nevim, zkusim nafotit
Jako zajimavost asi pekny, jen blazen si da do interieru UV lampu, sory esesaku. Muzes tam pak normalne vegetit? Musi to bejt prijemny a oci. A do parkovacek postradam rozumnej, respektive jakejkoliv duvod.
tapp> ja mam v 99% pripadu vevnitr zhasnuto a do lampicky nad ridice bych nechal bilou kvuli mapam atd jak rikas, ale spolujezdci klidne ;)
No to ja mam taky, ale kdyz uz teda rozsvitim, tak z toho duvodu, abych neco videl, nasel, precet... :o)
:-D njn ja mam ve fordikovi v kasliku origo ford baterku tak muzu svitit kdyz tak tou ;) nebo poridim do auta vse bile aby to svitilo damo ;)

30.10.2008, 19:51 |
Tony (M)
Johane bacha!!! Uz jsem tady :-DDD
A je to v pr...i :-)
No jinak jste panove zavahali, vse je pryc :-)
ja na to ted vecer koukal a mam jednu sufitku a pak dve zarovky v kovocy patici co vypadaji jak kryptonky z klasickych baterek :-D takze by mi tam tohle stejne neslo, no ale co ;)