Navštíveno 850x

Zdravím Vás,
neměl by někdo doma středovej tunel Golf III od palubky po popelník meze sedačkama...
A ještě kapsy na tapec pro repro :-)
Díky
Hele neco bych doma mel mit :)
Ale nejak o tom presne nemam prehled napis brachovi na ICQ: 323887942 ale bude az tak v pondeli na tom icq...
V pondělí žádný problem, dik :-)
jo,tak to mám doma téměř určitě, mám doma rozebranou skoro celou trojku!
Tak já ti napíšu seznam :-) nebo zavolám
Muzu se tu Pavlovi prisrat? :)take bych potreboval par drobnosti...:)
zadni cerne origo plato, popelnik ze zadu stredoveho panelu, pak plastove krytky vyskovych reproduktoru v palubovce, uzamykatelnou kapsu u spolujezdce a jestli to melo elektriku tak i ty plastove kryty madel s ovladanim...naslo by se neco z toho? :)Diky
hned se Vodsaj :D voéel :-)))) Tome
to co potřebuješ ja mam, tak to máš teda štěstí :-))))
tak na ty repra kryty mám, to mám celou palubovku, elektrický okna to nemělo, takže nemám, kastlík si nejsem jistej jestli tam je nebo ne, určitě tam je airbag, ale kastlík nevím. popelník tam bude asi určitě.
jdoizo: voe :))
Thomas: tak ja se ti nejak ozvu na ICQ a poresime to. Pokud jsou v cernym plastu a good stavu tak bych je vzal,na cene se nejak dohodnem ne? :)Zkus mi pls zjistit ten kaslik. Je to ten pod airbackem se zamkem...
tak já bych chtěl kapsy repro + středovej tunel :) možná i komplet tapecáky, hod to prosim ke mě do mailu s foto a cenou :) dik
-Tomas_217-: no hele jak budu mít čas,tak na to mrknu,ale myslím si že ten kastlík asi mít nebudu, jsem mám takovej pocit oba dával tenkrát do svýho auta....
Oki dik :)A jestli budes pavlovi fotit a hazet do mailu, hod mi tam to moje pls taky.Diky