Navštíveno 1674x

stále na prodej......
akční cena 35k se všim :) ideální winterkár aneb letní 235/40/ZR17 bez samosvoru takže srandy kopec :)
přidám origo 15" se zimou ;-)
něco práce na tom autě ještě bude kosmeticky a něco motorově
za studena blbě drží volnoběh takže se musí přijít na to čim to, já vyměnil rozdělovač, palec, svíčky, kabely, vstřiky........ bude to tudíž nějaká totální kravina kterou jsem přehlíd, ve vysokejch jde vpoho a za tepla taky už relativně ano....... trochu je slyšet 1 možná 2 hydro ale spotřeba oleje už naprosto minimální, nový písty/kroužky/přetěsněná hlava,zbroušený sedla ventilů, leštěný kanálky, tesnění pod palicí, ........práce na tom byla a nějaká se ještě najde ale to nejhorší sem udělal :)
kdyby někdo chtěl tak neváhat aneb stupidní poplatky se už blížej :)
[ Link ]
Sorry za OT, ale moc pekny! Byt tam jiný čísílko místo 4 nula tak beru hned :)

24.11.2008, 21:01 |
Mario sorry za ot, ale je na prodej opravena moje bejvala S14 240sx :o) pro mladou, co? :o)

24.11.2008, 21:06 |
Augi Mario: kolik za ni a jak je to opraveno?
zaplat panbuh ze nemam prachy, pac to by semi moc libilo a ze to nedrzi volnobeh to umim opravit ;) to musis odvest k fordum pred servis, oni se na to ani nepodivaji a najednou to funguje ;) dnesni zkusenost ;)
Jeste chvili me s tim drazdi a nebudes ho mit... Me to fest drazdi... Jak tady tak na TF... Cena je bezkonkurencni (a pro rejpaly, vim dobre, ze to neni PROBE :o) )
Jinak sorry za OT...
thullo: ale urcite by slo udelat probe look :-D
hehee, tak probe to fakt neni, ani to jak probe nejede nicméně proti probe má jasnou výhodu v onom zadnim náhonu :))
Mario : ee, už je doma MK3
ale jak řikám práce tam ještě je chce to vidět naživo, cena myslim že už fakt výborná tak snad už pude neb níž fakt už s muzikou nepudu už takhle sem tak 30-40 provařil když spočtu nějaký ty investice :)))
jinak ráno jsem po cestě do práce dal hlavu dohromady a dospěl jsem k nározu že za volnoběh může lambáda....... vysvětlovalo by se to že jsem dělal písty a měl povysazenej motor nahoru a pak ho nemoh vrátit zpátky neb mi tam překážela "eko krabička" na rekuperaci plynů..... po 5ti minutách s páčidlem sem se na*ral a rozsekal sem jí tu trubku od vejfuku přičemž sem škrtnul i o lambdu a má na sobě důlek tudíž to vysvětluje špatnou směs a to že za tepla se chová jinak :) stojí 1300 tudíž si asi ještě udělám výlet do kelly

25.11.2008, 09:37 |
kucik Z kelly to neber,já měl taky takový problém s japoncem,oni mají nějakou uni lambdu,která na některých autech funguje a na nějakých vůbec,třeba právě u mýho.
toho bych se nebál bude to nějakej FACET nebo tak něco takže ok...... a za test to přece stojí tak to asi zkusim ještě :)
sem říkala že tam zničíš něco navíc :P si strašnej nervák
Kurna, takovej peknej kauf. Skoda ze nevedu tedka penize...Moment, balim kuklu a jdu do banky :D
:D vem i něco víc ..... podělíme se
Shod to na 20k a vezmu to pro mladou ;o))
úplně přesně jako esemesák ........
akorát nevím jestli zaplkať pánbůh, nebo škoda ... :-(((
Peníze mám, chuť si něco koupit taky, ale furt nevím :-( Kam to hlavně dám?
Ideální winterkár neváhej :))))
jj, je s nim ted v zimě sranda :D