Navštíveno 1090x

30.11.2008, 18:40 |
rencek | Upraveno: 2008-11-30 18:41:30
Felicia, 1,3 r.v.98, 14alu + 13zimaky, pekny stav, nova baterie, najeto 110tis. km, stresni okno, radio, mlhovky.
Cena 39tis.
auto je k videni v praze.
info na Tel : 775 223 318

pokud neni shnila jako vetsina felicii tak hezka cena!
rencek:Hele mohl by si mi poslat vice info na mail???Nejaky fotky atd.Dik
Můžu požádat také o více foto, kolikátý je majitel, serviska je a byla bouraná?

01.12.2008, 19:13 |
bobo bag?také foto prosím na mail j.pluharik@seznam.cz
airbag to nema... vic fotek jsem nedelal, mam jen tuhle. Vybavu to ma jen to co je v popisu.
Sorry, ale nebudu tu kazdymu posilat detailni info a fotky, kdo mate zajem neni prece problem zavolat na ten mobil a dohodnout prohlidku pripadne ne?
rencek: si ochotnej jak prdel, se nediv ze to nikdo nekoupi:))))

01.12.2008, 21:44 |
bobo tak sory,já tom mám až od Chebu,proto jsem chtěl detaily

02.12.2008, 03:47 |
Olda nechte ho bejt asi to nechce prodat :o))) nechápu když někdo něco chce prodat a zájemce požádá o pár fotek a detajlů a on ho pošle do háje.. tak ať se pak nediví..
olda, johny - chlapci, nevim o co vám jde, zakladni info tam je, pro vic info pisu telefon. Foto mam jen toto, auto stoji v servisu v praze u táty, takze vic fotek ted neudelam. Ja prodavam a nabizim casto na prodej dost veci a co mam zkusenost, tak kdo ma opravdu zajem o koupi nebo se neco dozvědět, tak proste zavolá na mobil, ostatni jen tak vyzvidaji a podobne a nic z toho. Kdyz nekdo chce kupovat auto za desetisíce nebo víc, tak má snad 10korun na telefon ne? za 3minuty hovoru se vyřídi vic veci nez za 3dny po emailech...
Docela mě tahle "internetova generace" lidi zacina srát, nejradsi by vsechno koupili online a po emailu a sedeli u toho doma na prdeli. Kdo se boji nebo stydi zavolat, jeho problem.

02.12.2008, 19:04 |
bobo Docela mě tahle "internetova generace" lidi zacina srát, nejradsi by vsechno koupili online a po emailu a sedeli u toho doma na prdeli. Kdo se boji nebo stydi zavolat, jeho problem.
Ale to platí i o tobě-chceš prodat online-aby jsi to měl pohodlnější,tak si to strč do bazaru a nenabízej na fóru,ale asi auto není tvoje,když nemáš více fotek-ale znám také lidi co do mobilu vyblejou spoustu voňavek a pak,když přijedu na místo-hnus,pamatuju si jak jsem kupoval Fábii-opravdu všichni maj voňavky
P.S.Ale sory pokud se tě dotklo to,že jsem chtěl více info-chci pořídit auto pro dceru,tak mě pár věcí a fotek zajímalo-na foto je toho vidět víc,než jasan auto je ok a super,přijeď jukni-a pak dalších 1000kč v ř..i a auto na ho..o!!!!
To bobo: něco jiného je na dálku kupovat věc,která má dané parametry atp. a auto,které stejně když neuvidíš,nevyzkoušíš,tak podle fotek nekoupíš a nebo koupíš a seš v tom případě blázen. Chápu,že toto je jenom prvnotní info a o podrobnosti se může zajímat po telefonu v prvotní fázi a poté zajet stav omrknout.