Navštíveno 2068x

Mám tu pro vás asi letošní poslední objednávku SMD žárovek všeho druhu a s tím i tak trochu vánoční akci, sleva na většinu žárovek 50,- Kč, dále při nákupu dvou a více kusů poštovné zdarma ! Ceny u jednotlivých položek uvedeny již po slevě.
Objednávky včetně plateb přijímám do pátku, tedy do 5.12.2008, platba možná pouze převodem předem na účet, v případě objednávky jednoho kusu činí poštovné 40,-Kč, v případě větší objednávky pošta zdarma. Platby na účet 670100-2201675345/6210, ve správě pro příjemce uveďte svůj nick, případně mail. Dodání zboží cca do 1-3týdnů, záleží na poště, může to být dříve i později. Objednávky prosím na mail johanik(@)johanik.cz . Jedná se o soukromý prodej, bez záruky, ale vše funkční a vyzkoušené, případné dotazy ideální na email.
1)Červená žárovka jednovláknová, 30 SMD LED diod, cena 400,-Kč za 2 kusy

2)Červená žárovka dvouvláknová, 30 SMD LED diod, cena 400,-Kč za 2 kusy

3)Parkovačka bílá , 5-High Power LED W5W, cena 300,-Kč za 2 kusy , nově taky možnost v modré barvě, UV barva, případně jiné barvy dle dohody

4)Parkovačka bílá , 25 SMD LED W5W, cena 550,-Kč za 2 kusy, taktéž možnost jiného barevného provedení, červená, žlutá, atd

5)Bílá žárovka 1 vlákno, nebo 2 vlákno, 3-High Power LED + 10 High power LED, cena 550,-Kč za 2 kusy

6)Žlutá žárovka jednovláknová, 30 SMD LED diod, cena 400,-Kč za 2 kusy

7)Sufitka, 18 LED diod, 44mm nebo 39mm - nutno upřesnit cena 200,-Kč za 1 kus, možnost jiných barev - modrá atd, případně i jiné velikosti, vše na dohodě

Žlutá žárovka 1 vláknová, 3-High Power LED + 10 High power LED, cena 550,-Kč za 2 kusy, nevě také možnost vyosených čudlíků na zacvaknutí, toto nutno uvést při objednání

Červená žárovka 2 vláknová nebo 1 vláknová, 3-High Power LED + 10 High power LED, cena 550,-Kč za 2 kusy

Parkovačka bílá , 5-High Power LED BA9S, cena 300,-Kč za 2 kusy, opět možnost jiných barev

Parkovačka bílá - ideální do stropní lampičky , 12LED, barva bílá, cena 300,-Kč za 2 kusy,

9xSMD sufitka, 36mm, cena 250,- za kus, bílá,

01.12.2008, 15:03 |
Satas Johanik:Já potřebuju tohle s bílejma diodama stejná patice jako žárovka couvaček a aby to svítilo hoooodně silně,pakliže máš beru-) Řešim denní svícení do parboly na A6,Dík.608974322
Satas : pak by to melo byt cislo 5, klasicka patice a bila 1 vlakno, to by asi nemel byt problem, sviti to hodne slusne

01.12.2008, 15:50 |
Q co mi půjde do supa???

01.12.2008, 16:09 |
Alííí Satas: Č.5 je brutus, mám to na Seatu ve zpátečce, a kámoš dodnes nechápe, jak jsem tam dostal xenony... :o)))))))))

03.12.2008, 19:23 |
Satas Johaniku takže chci č.5 a č.3 obojí v bílé barvě,kam si mam přijet nebo jak to dostanu mi prosím napiš sms na 608974322 ted tu moc nejsem.díky moc.
Q : pujde cokoli, jen nevim jak mas hlidani zarovek atd :-)
Satas : az se sem dostanes, hod mi to do mailu, poslu dalsi info, kdyz ne, tak s tebou budu pocitat a objednam :-)
johanik:Parkovačka bílá , 5-High Power LED BA9S, cena 300,-Kč za 2 kusy,priprav je prosim na zitra vezme mi je KaCzaba az zejtra k tobe prijede pro ty jeho diky
Jindrs : chlape bohuzel, sem vyprodanej, z minule objednavky mi nezbyl ani kousek :( Mám tu jen ty s 12 LEDkama, ale ty jsou ideal treba do tropaku, ne do parkovacky, pac jsou vetsi v prumeru a nesviti tolik do stran

04.12.2008, 22:30 |
hoff objednávka - 5)Bílá žárovka 1 vlákno - tj 550,-czk dva kousky

05.12.2008, 01:16 |
JB já bych chtěl taky ledky, jako Q, ale mám to do golfa variho 5-tky s hlídáním žárovek. řešil to tu prosím někdo i jinak, než pras--ky žárovkou v podběhu, případně tím odporem? někde při prolézání netu jsem našel, že prostě to hlídání odběru žárovek v ECU vypnou. Vím, že se tohle tady x krát řešilo, ale kdyby někdo měl vymyšlený něco lepšího, případně, kdyby výrobce těch žárovek nějak vklíčil ten odpor do nich. Sorry za brutální příspěvěk, už je pozdě... :o)
Hoff : kdybys to jeste hodil do mailu at nezapomenu, tak idealni :-)
JB : prisly mi ted nejake odpory, tak jen se k tomu musim nejak dostat a vyzkouset, jinak snad Tapik to hlidani vypnul a taky funguje, jiny reseni uz snad neni :-) S prodejcem zarovek jsem tohle resil, ale zatim neni domluva takova, aby se to resilo i s odporem, to bych musel vzit kontejner, aby to soudruzi v China nejak vymysleli :-)

05.12.2008, 21:17 |
JB Johanik - díky, já se tedy optám u vw a objednám v příští várce - budu sledovat. speciálně na tom mém variantu budou ty brzdovky zřejmě úplná bomba. každopádně dík..
Ahoj....sháním takovou raritku...patice jak do parkovaček W5W, ale oranžovou barvu LEDek....uměl bys?
umel, vypada asi takhle :)

Johanik: Kdy budou W5W bile parkovacky.
Delsiku mam tu jedny posledni, co si vcera mel nekdo vyzvednout a nevyzvedl, takze muzu poslat
Johanik: Jestli je to na me :-))))),tak ok,posli mi na mail zase cislo uctu a poslu penize. Beru je. Mrknu jeste na jine zarovky a poslu ti i objednavku na zbytek.

07.12.2008, 12:57 |
clown johan ..., objednej je jeste :o))) zkus to :o)))
dik
Felda : jj to bylo na tebe :-) Posli do mailu zbytek, jeste sem neobjednal, ale dneskabudu uz muset objednat :-)
Clown : Ted nevim ktery ? Klasiku 5W5 budu mit do zasoby, BA9S nevim, ty chceS ?

07.12.2008, 14:36 |
clown ted budu chtit 5W5 :o)
BA95 mam, jsem jiz fakt spojeny :o)
jen kurvy blikaj, kdyz jede muzika jen na baterku :o)))))) se jim nejlibi pod 12V :o))
okej, neni problem, tech bude dost, vezmu nejaky do zasoby :) Joo, nemas to tak koltit, chce to poradny kabely a baterku :)))) Ale to je trosku OT :)))
se ted možná blbě zeptám, ale ty new 12LED wide white- šly by použít do pokojovýho lustru, kde jsou tyhle halegony s paticí G9?
[ Link ]
Jesli mas v lustru 12V, tak proc ne :-) Ale obavam se, ze mas 230V
žádný trafo tam není, takže asi těch 230V

07.12.2008, 21:15 |
hoff Priobjednavka viz mai od PetrLestina, pak se ozvu na icq jak budu doma. . .