Navštíveno 1052x

koupim na š Octavia facelift zadní listicky (levou i pravou)co jsou pod svetly , nejlepe bila barva , nebo vymenim za pred faceliftem. viz foto

ta lištička stojí 226,- nová...
jo a kilo stojí na vrakáči. A JESTLI TO CHCEŠ JEN KVŮLI FACELIFT světlům, stačí tu lištu na horní straně seříznout, zhruba o 5mm. také jsem to tak dělal a cajk. a ani se to nemuselo lakovat. jestli chceš pak ale měnit i zadní facelift nárazník, musíš koupit i ty lišty, protože maj jiné držáky a předface na face by už nedrželi :)
ja se po vrakacich ptal a nikde nemeli, proto to zkousim tady, jestli nahodou nekdo na vrakaci nedela a neposlal by. jinac naraznik asi za face taky menit budu - asi pristi rok budu delat cele auto do jednoho setiku. o tom seriznuti vim,ale moc se mi do toho nechtelo - takze to je v planu jako nouzovka.
píďa363 to take vim kolik stoji nova :)
proste nejdriv zkousim neco pouziteho a kdyz to neklapne tak new jen lak bude muset pockat

04.12.2008, 17:04 |
Syrup no nevim, ale kdyz bych to chtel, tak me 226 korun rozhodne nebude trhat zily, ne? ...
mám i v barvě tak se dyštak ozvy
kdybys na to sháněl pneu, nebo 16ky plechy třeba na zimu tak tu mám ještě z mojí okty :)
A taky tu mám sadu nižších pružin weitec -35mm
a taky tu mám modré SMD diody na podsvícení palubky :)

04.12.2008, 23:32 |
Frenkie | Upraveno: 2008-12-04 23:32:42
Pneu poresene uz mam - mame pneuservis :) a stejne na nicem jinem jak dulnop nejezdim a to jsem na webu nevidel co jsem koukal
na jakej model (motor) jsou ty pruziny? ty SMD by me tez zajimaly,aspon by se hodily k radiu - modre radio a zelenej vnitrek neni uplne ono .... zitra pisnu na mejl
ty pružiny jsou sundaný z O1 1.8i
ty moje budíky ted vypadaj takhle :)
[ Link ]