Navštíveno 2157x

AUDI A6 C5 2.8V6 QUATTRO
Cena: DOHODOU (telefonicky,email,icq)
Najeto: 152tis a nějaké drobné
Rok výroby/provoz: 2000
Výbava: Airbag 4x,Posilovač,ABS,ESP,Centrální zamykání dálkové, El. sedadla, El. zrcadla, Rádio, El. přední a zadní okna, Automatická dvouzónová klimatizace, Construct,Vyhřívaná sed., Vyhřívana zrcátka, Hliníkové disky, Mlhovky, Imobilizér, Palubní počítač, Parkovací senzory, V kůži, Xenony,volant z Ska a nevím co ještě :-)
Koupeno: Nové v ČR
Servisní knížka: Ano / úplná servisní historie
Stav: Garážovaná,nebouraná,nekuřák,v perfetním stavu.
K autu nové letní pneu,štastlivec dostane levnější povinné ručko.. spotřeba krásná,jezdím krátké trasy okolo komína a průměr na město 10,5l/100km..
Kde je auto k vidění: Ostrava
Kontakt:739909229,725856855
shink@seznam.cz

!Aktuál! Nikdo nechce Audi? :-)
Nahoď cenu a uvidíš hned, jestli někdo chce a nebo ne. BTW, ten motor je ten samý co je dnes v Superbu I (2,8V6) ?
Nechci zadávat podnět hroké diskuzi, ale auto se mi líbí. Moc. jen nevěřím té spotřebě.

08.01.2009, 15:04 |
Satas | Upraveno: 2009-01-08 15:11:56
Spotřeba je reálná,ale po praze tahle 2.8 13-14 z výstřelu to mam vozkoušený(já ale jezdim jak dobytek),jinak když je to model 2000 proč má přední lampy z modelu který se dělal do roku 8/99?Jinak vypadá velmi zachovale o tom žádná.Pokud je to opravdu v hezkym stavu a skutečný km tak 170 ted prodejný,co vidim co ke mě jezdí na opravy ty rozšrotovaný V6 2.5Tdi z roku 98 a lidi řikaj že zato dali před 2 měsícema 190-220 atd tak padam do kolen,to tahle je exkluziv.
Cenu bych rád řešil viz víše,pokud se někomu líbí,jsem otevřený k seriozním nabídkám,určitě se domluvíme :-) K té spotřebě,jsem z Ostravy,jezdím jen město a okolo a jezdím stabilně 10,4-10,6/100km,netvrdím že jezdím jako důchodce,ale ani tomu nešlapu,prostě normální jízda.Myslím,že nemám důvod si vymýšlet.A upozorňuji,že tady nechci diskuzi o spotřebě,je to inzerát.

09.01.2009, 13:12 |
X-sat (M)
Smazal jsem OT příspěvky. Je to inzerát. Diskutovat nad způsoby a pravidly inzerování můžete jinde.
X-sat- a muzes mi rict proc jsi smazal mou nabidku kdyz si tak chytry!!!!!!!!
taky nechapu,proc se to tu maze,kdyz je toto FORUM a ne annonce...kazdy musi pocitat s tim,ze mu tam nekdo neco muze napsat....
je to inzerát a ne diskuse
jo inzerat a ja dal svou nabidku ceny jen ale pan X-sat to asi nejak nepochopil nebo co!!!!!
Je to inzerát za který jsem si zaplatil! Takže pokud nemáte zájem,budu rád když se zdržíte přihlouplých příspěvků.Pokud někdo chce diskutovat k dané věci,klidně si může otevřít diskuzi jinde.Z vlastní zkušenosti vím jaké to je pročítat inzerát s desítkama debilních nikam nevedoucích odpovědí,které nejsou k dané veci.Takže doufám,že to už všichni pochopí! Jinak díky X-sat za promazání.

09.01.2009, 17:18 |
Mika ..?? Je to diskusní forum? Pravidla platí pro všechny nebo ne ?
no taky se mi líbí ty ramenatý keci od někoho, koho jsem tu snad ještě ani nezaregistroval a kterej dělá kůžičky s cenou...
Nebudu sprostý,takže jen mávnu s usměvem rukou.. pokud se tady najde pár jedinců s iq menším než vola ,stím já nic neudělám... ano diskuzní forum tady je,ale přímo tady je placená inzerce,kdyby byla zdarma tak si tady pište dementní názory,ale za inzerci se tady platí a proto očekávám,že za to dostanu něco na urovni,ale jak vidím,někdo je tady dutý jako bambus.

09.01.2009, 18:15 |
OMEGA | Upraveno: 2009-01-09 18:22:38
Kdyz je neco placene, tak to ma byt cisty inzerat, nezasvineny...ale to by se muselo par veci predelat, tak aby byl videt jen inzerat a dole k nemu samostana diskuse kam by si kazdy psal co chce, a ten koho to nezajima by to necetl. Predeslo by se jak spamu, tak nasranym komentarum prodavajicich, kteri se mnohdy snazi prodat predrazeny srot, hle ono to nejde, tak si vyleju zlost na autorech OT.
Jinak auto vypada pekne, pro nekoho ne uplne idealni barva no, tem spotrebam verte je to manual a s tema 170k max souhlasim...ale fakt max.
Cena už tady padla podruhé,je vidět kdo to tady čte a kdo tady jen přijde nahonit aktivitu nebo nachápu co už.Jelikož je krize a každý váhá cena je nasazena na 170tis,myslím,že rozumný člověk ocení,kdo se vyzná nebo pokukuje tak asi ví co se v republice za vraky nabízí a za jaké ceny,jsem ochotný s rozumným člověkem seriozně jednat,kdo čeká,že ji nechám za 140 apod je na omylu,za takové peníze je mrak vraků z dovozu,o stavu radši ani psat nebudu,takže good luck :-)

09.01.2009, 19:43 |
X-sat (M)
Omluva uživateli SHNELA
08.01.2009, 21:38 | SHNELA
oki tak ja ti hodim cenu 120 hned co ty na to :-)))
cena dobra ja zajem na tu audinu nemam ale mislim ze tu na foeu neprodas spis v tipcars.cz nebo sauto.cz hodne stesti
myslim, ze prispevke SHNELA byl lepsi smazany :-)