Navštíveno 1621x

byl by zajem o minimalne nosene obleceni XXL a vetsi? Znacky jako William Delvin, Buschman apod. Kosile, kalhoty, obleky a kozene bundy a kabaty. Za posledni rok jsem krapet shodil a na co to mit za kominem. V pripade zajmu, nafotim a premerim.
zajímají mě kožené bundy a kalhoty, ale já jsem spíš dlouhej než širokej :(

01.02.2009, 10:43 |
Q mě spíš zajímá jak si schodil.... :-)

01.02.2009, 10:46 |
maxov kozene bundy,kabaty,obleky zajímaj
Q: od 5.3.2008 sportem a zmenou jidelnicku 52kg
mam ted nejakeho bacila (chripku), jak se vylecim, nafotim a dotycnym poslu mejla
asi je nám do toho prd, ale jaká tedy byla počáteční váha ? Jinak samozřejmě naprosto smekám před tvou vůlí... !!
kožené bundy a kabáty a možná něco z obleků taky, ale jako TheTimo, spíš delší než moc širší, měli by spíš dělat XXLLL :-)
HIGHTY: tak tak :o))))))))))))))))

01.02.2009, 15:23 |
koren Petrando: muzu se zeptat proc prave od 5.3.?
jinak 52 kilo je parada. a sry za ot...
to Q asi nezral a nevalel se jako ty :-)52 je good

01.02.2009, 16:41 |
clown tak jako ja mel po salmonele taky 30 kilo dole ..., behe mesice :o))) desna predstava :o)
sorry za OT :o)
Kua petrando, tak to bych taky potreboval - zatim mam XXL (189cm a 108kg) ale libilo by se mi mit o fous mene (mel jsem uz 112, ale musel jsem trochu shodit - uz jsem se necitil)
Jak jsi to udelal??? Ja beham, ale je to znat spise na fyzicce, nez na kilech... :o(
Jinak fotky a ceny muzes taky na maila :o)
10let ve vedeni firmy, porady, cestovani, prace u pc, bez snidani a vecere ktere koncily pred spanim si vybralo svou dan v podobe pres 140 kil. Takze ted sem na 92, merim 183cm
5.3. ma segra narozky a byl to den, kdy jsem na sobe zacal makat, takze se mi to i pekne pamatuje. Vsechno je to jenom sportem a zmenou jidelnicku. Zadne drasticke diety, vytvoril jsem si vlastni jidelnicek a da se s nim normalne zit. Je to spis o zmene mysleni.
Jo a pak je tam i hromada obleceni adidas

01.02.2009, 19:44 |
Q tak ten jídelníček sem a oblečení do mailu. díky!

01.02.2009, 19:52 |
Spooky1 | Upraveno: 2009-02-01 19:53:19
Mě by zajímaly nějaký kalhoty, možná nějaká košile. Zatím díky ;-)
PS: A ten jídelníček bych taky bral jako Q
Q: urcite je v Petrandove jidelnicku zelenina a nejsou tam palacinky. :-)))
183...to je moje výška...XXL je moje velikost :-)) foto + ceny prosím na mail soundshop@email.cz
Děkuji
jidelnicek si necham patentovat at sem v baliku ;-) Jen pro info, za prvnich 8 tydnu jsem sundal 24 kilo. Zadne speciality, uplne nejbeznejsi jidlo. veskere info jsem nasel na www.idnes.cz rubrika zdravi

01.02.2009, 20:36 |
Q no tak nás nenapínej a nakul... :-)))))))
Kua, petrando beztak napise:
Jist chleba a promitat si k tomu rizek na videu :o) hihi
Nezapomen na ten mail s foto a cenama! Urco bude zajem! A jidelnicek URCO TAKY :o)

01.02.2009, 22:49 |
koren Petrando: nejen tvoje sestra ale i koren, proto ta hloupa otazka:-)
S tim jidelnickem to je je tezke. Nerad bych tady daval navody na neco co muze jinemu ublizit. Netvrdim, ze tempo, ktere jsem pri hubnuti zvolil je spravne a jiste mi daji v tomto zapravdu i mnozi odbornici. Muj den byl takovy:
Rano vstavam v 05:00, hodim do sebe 7,5 ml L-Carnitinu 33.000 jednotek, nachystam bily 0,1% tukem naplneny jogurt. Do jogurtu nasypu mix vlocek (ovesne, psenickne a lamane krupy v pomeru) a jdu slapat na rotoped. Slapu 40 min. (prumer vydanych KJ v tepove frekvenci 75% me maximalky je 1.880 KJ). Pak se doplazim do sprchy. Po sprse do sebe nahazu jogurt a odjizdim do prace - v ca 07:00. mezi 05:00 - 07:00 vypiju ca litr ciste vody. V praci mezi 9-10 do sebe narvu dalsi jogurt s vlockama, na obed si davam polovicni cisty vyvar s ryzi, varene maso a polovicni brambor, zelenina a matonka. Po obede mezi 13-14:00 dalsi jogurtek. Z prace odjizdim ca v 16:00. V praci vypiju denne tak 3 litry ciste neperlive vody. Kolem 18:00 lezu na rotoped a pul hodky cedim krev (asi 1.440 KJ) doma si davam ruzne jidla, prevladaji ryby a na co mam chut. Kdyz nejak zhresim (med, tycinky a pod) lezu na rotoped po treti a pred spanim udelam dalsi pul hodku. Pred spanim do sebe narvu 1x kedluben. To je moje uchylka, ze kdyz si ctu, tak musim neco chroupat.
Za den tedy vypiju ca 4-5 litru ciste vody, vydam ca 3.500 KJ. 2-3x denne pred svicenim ten carnitin. Kolik pozru jsem nepocital, ale snazim se tak okolo tech 5.000 KJ. Timhle jsem za prvnich 8 tydnu sundal 24 kilo. pak jsem uz zvolnil, nicmene i kdyz jsem treba omezil rotoped, pridal jsem horske kolo a squash. A tak si ziju.

02.02.2009, 13:57 |
Q | Upraveno: 2009-02-02 13:58:39
Q - death
seš fakt dobrej!
pošli i ten mail. díky

02.02.2009, 15:53 |
Kesam Ja jsem sice ne moc velkej ani širokej ale xxl věci mužu :-)Pošly nějake trika do meilu.
behem pristiho tydne, ted sem uplne ko.

04.02.2009, 16:20 |
deda mam stejne zkusenosti za rok jsem schodil 50kg...jidelnicek podobnej i kdyz dnes vice hřeším:-) pořidil jsem si spinningove kolo a denne davam hodku...k tomu 3x týdne florball.je to peklo ale výsledky jsou videt...
jinak kdyby nekdo chtel mam fugl novej oblek v podobných velikostech...
deda:jaky oblek?mas foto?jdu ted na maturitak a tak neco shanim...

04.02.2009, 22:00 |
deda Kicker18: poslu fotky kdyztak na email..ale predem rikam je hodne velkej:-)

05.02.2009, 01:32 |
Mario ty vole to bych nedal. Zadny pizzy, pivka, vodka a redbull, sejry, rohliky, gulasky, klobasky... By pro me ztratil zivot smysl :D
naprostej souhlas s Mariem, kua, zrovna jsem chytil slinu :-)
je to hrozny ale Mario ma pravdu...:o))ale jak to pak dopada :o))))))))))
deda:jo tak to jsi asi ty jak si my psal na ajsku...

05.02.2009, 19:58 |
Etien (M)
Petrando: sorry za OT, ale musim... Velka parada... gratuluju....
jinak ja ted za 4 tydny 92,5 kg => 82,5kg... ;-)

06.02.2009, 02:05 |
maca123 | Upraveno: 2009-02-06 02:05:22
poprosim taky fotky do mailu, pokud možno i s vel. v cm..jinak se taky pochlubim, za 4 měsíce - 20 kg, sice to neni tak velkej skok ale jsem na sebe pyšnej :)
gratuluju vsem spoludietnikum;-)
o vikendu zacnu snad fotit

06.02.2009, 08:12 |
Petrando | Upraveno: 2009-02-06 08:15:11
ehm, ted jsem se byl teda kouknout za komin kolik tam toho mam a je toho 8 plnych prepravek :( vsechno to mam slozene a uhledne zabalene. Predstava, ze to musim vsechno rozlozit, nekam povesit a premerit me totalne odrovnala :(
No, takze to roztridim podle velikosti a nafotim v hromade slozene na zemi. Podle typu obleceni (cca 30 kosil, 20 tricek, 15 kalhot , kratasy, bundy, kabaty, obleky a pod) Muzu nabidnout i nove hedvabne kravaty, ale ty by byly uz drazsi cca 50% porizovaci ceny. V pripade potreby nafotim a premerim zvlast, ale kazdou vec prosim ne...
Vsechno to je znackove, tak si myslim, ze nekdo, kdo kupuje treba adidas, vi jaka je velikost XXL, Wrangler, Buschman, William Delvin a podobne. Preferuju odber vseho, nejlepe vlastnim odvozem. Cena dohodou dle objemu odebranych veci, v pripade odberu vseho je mozne se domluvit na doprave
Poslano vsem zajemcum, dekuji za zajem a tesim se na reakci

08.02.2009, 04:19 |
Q reakce odeslána.
Stav:
Teoreticky prodany vsechny kosile.
Teoreticky prodany vsechny tricka a 2ks kratasu
Aktualizace stavu:
kdo si co objednal, ma zabalene, zitra odesilam na adresu.
Zustavaji volne kalhoty a tricka s limeckem plus neco z kolekce "raminka". Diky vsem za zajem.
Stav: dopoledne jsem odeslal vsem zajemcum baliky na dobirku na zaslanou adresu. Dekuji.
posledni tmave hneda bunda od Bushmanu (ostatni od Bushmanu jsou uz na ceste k novym panickum) ve velikosti XXXL. Bunda je bezva, tepla a kvalitni, cena 1.200. Na fotce se tvari jako flekata, ale je to blba fotka.

09.02.2009, 21:55 |
Q účet na mail. díky
Q:
09/02/2009 13:55 Petrando
Stav: dopoledne jsem odeslal vsem zajemcum baliky na dobirku na zaslanou adresu. Dekuji.

10.02.2009, 15:04 |
Q hm, psal sem, že si pro to pošlu... no nic. asistentka snad pochopí neohlášenou poštu. :-)
Q: omlouvam se, vim, ze jsi to psal, ale zapomel jsem na to. jak jsem starej, tak jsem blbej...

10.02.2009, 22:22 |
Q požaduji slevu jako kompenzaci vzniklé újmy :-))))))))))))))) snižuješ mi produktivitu práce zaměstnanců..... :-))))) /joke/

12.02.2009, 15:18 |
johan prosím foto co ještě máš na apache26@seznam.cz díky:-)

12.02.2009, 15:34 |
johan prosím foto co ještě máš na apache26@seznam.cz díky:-)

12.02.2009, 19:05 |
Q zatim nedorazilo
me dorazilo vcera, dnes jsem vyzvedl. Pribalenej darek prozkoumam zevnitr zitra :-) Thanks

13.02.2009, 15:53 |
Q já furt nic...
Q: treba uz v tom chodi asistentka ... ;-) realne se na tu postu, kde jsem to odesilal, dostanu az v utery, tak to potom muzu overit

13.02.2009, 22:18 |
Q hm, tak to sem zvedavej.. :-)
je sice starsi, ale s jeji velikosti 38 asi ne...
dorazila zasilka na poštu, ale z usti a na uplne nesmyslne jmeno. tak cekam