Navštíveno 1787x

Shanim tyhle alu - OEM BMW Performance style 269 - !pouze zadni dva rafky! - 9J * 19" - cislo dilu 36116781047 klidne i nove, ale za rozumneji nez 13tis / ks:( kdyby nahodou nekdo mel moznost sehnat za dobre..

Nn ale moc by se mi tyhle libily na leto.. Muzu mit dve predni za super penize, jen k tomu jeste sehnat zadky a parada:) kdyby se to nekomu povedlo stlacit pod 10K / ks alespon:(
hlavne aby si nedopadl jak ja,kdy jsem koupil dve kola a jedno z nich zadni a druhy predni,takze mi jsou zcela k prdu...(((
Tak ja jsem smirenej s tim ze budu muset koupit ty dve nove v bmw:( a tam si muzes vybrat jestli chces predni (8J) nebo zadni (9J)..
Jeste uvidim jak to dopadne s tema predkama vubec, jak to poresim s polakem:D ale vypadaj dobre, jedno lehce skrable, ale to se da do kupy.. Nebude mit nekdo cestu pres Varsavu pristi tyden?:D

07.02.2009, 13:29 |
Syrup | Upraveno: 2009-02-07 13:29:14
Martyn: v lednu jsem tam byl 3x ty voe .. :D skoda ze jsi nerekl driv, naposled jsem se ve stredu ted vratil do Prahy...

07.02.2009, 13:42 |
Syrup btw: docela se divim ze s Polakem komunikujes anglicky (asi teda), jelikoz jsou tam vsichni na anglictinu uplne levy, nerozumej ani v burger kingu big king xxl menu two times... .)