Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Neony interierové 2ks

o Navštíveno 698x o
o 17.02.2009, 19:52 | Kesam
Prodám 2 ks interiového neonu třeba na muziku Jsou modré funkční mám 3 ks potřebuji jen jeden koupil jsem je asi před dvouma rokama od mischana ja jsem je měl jen na batarece jestly svítí. Mají asi 50 cm Cena 400 kila vč pošty.Na dobírku neposílám na učet předem platba.Fotku nemám každej ví jak to vypadá :-)

o 20.02.2009, 07:20 | hádě
zdravim te chlape. za 2roky stary neony 400kc.....dam 300kc,jestli jsou bez poskozeni.....dej prosim vedet na mail! diky moc!
o 20.02.2009, 11:55 | Alííí
hádě: Myslim že pokud nebyli použitý, tak na stáří nezáleží. Mám doma 5 let starý zelený neony na podvozek, a kdykoliv je namontuju, svítěj líp než nový. :-) Takže tvuj argument je trochu OUT, ale zkusil jsi to hezky.
o 20.02.2009, 12:15 | hádě
Alííí: to mas recht,ze pokud nebyli pouzity,ze jsou jako novy,ale novy nejsou...lip nez novy,to jde:)...jj zkusil sem to:).
Kesam: vezmu si je....posly mi v mailu cislo uctu a ja ti obratem pisu adresu(duvod - ol.kraj)....cus
o 20.02.2009, 22:14 | Kesam
Jasmy super máš je mít
o 21.02.2009, 13:38 | hádě
tak sem to byl nejakym zpusobem namerit a pomerit.......a vysledek? 75cm je moc a stim nic nenadelam.....kazdopadne diky......takze porad k dispozici !!!!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3129 sekund.