Navštíveno 998x

Asi si par lidi vsimlo, ze mam (P), neni to z duvodu, ze jsem p*ca, ale ze jsem otevrel e-shop a kamennou prodejnu v Praze 4 prevazne s performance vecmi. Skladem jsou blow off ventily + veskere prislusenstvi k nim, OCT, FPR, MBC, intercoolery (8 druhu), silikonove hadice, trubky na IC, spony, olejove chladice a kity, pridavne budíky, wastegate a plno dalsich veci.
Mam spousty dodavatelu, takze co neni skladem, je naskladneno do par dnu.
Kdyztak mrknete a napiste pripadne, co zlepsit, na e-shopu se porad pracuje tak omluvte chybky, pripadne prazdne kategorie :-)
Tady je adresa:
[ Link ] Grafika se snad celkem povedla.
Jinak pro členy AHC, 5% sleva na téměř veškerý sortiment.
Jinak jsem vyhradnim dovozcem firmy Thermotec do CR, tak kdyby nekdo neco shanel, tak... :-) Skladem je skoro vse od nich. Pro ty co neznaji, tak se zabyvaji termo izolacnimi produkty prevazne pro auto moto prumysl. Hlavne termopasky na vyfuky.

02.03.2009, 19:21 |
X-sat (M)
Taková monstrózní doména...
Nazev domeny je dneska irelevantni, 95% kliku je z vyhledavacu a odkazu ;-)
peknej web
docela me zaujal ten parkovaci asistent... nevis jestli by to neslo aby misto toho LCD to robrazovalo na navigaci v aute? :)
asi se stavim rano na prodejne :-D

02.03.2009, 22:15 |
*DM* Stránky pěkný,tak přeju ať to frčí.
kuurnik, a já si říkám co že je to za jakýsi nový web a hezky zpracovaný, a von to je Rajdlošáka :-)))
design super, líbí
no grafika se opravdu v skutku povedla,za mě palec nahoru
Diky, jsem rad, ze se libi, jeste to neni dolazene, bude jeste pozmenena trochu grafika. Plneni jde pomalu, takze zatim jen ca 3000 produktu hlavne z motor tuningu. Pribyva to postupne :o)
Budu rad, kdyz se vyjadrite, co udelat jinak nebo co se nelibi.

03.03.2009, 00:05 |
MaxxT ja koukam ze mas v autohifi hifonics vyrobky.. :-)) tak jestli bys je chtel, tak se ozvi.. :-)
autohifi moc nedelam, je to jen doplnkova sluzba :-) ale kdyby neco tak alspon vim za kym ;]
Rajdlos: Tak treba seznam stran by mel byt i dole. Jinak se mi to libi.
dobrý dobrý, jak si na tom se skladem ? sice uznávám ebay ale pokud by si byl rychlejší tak to se sem tam šikne :)
Hmm sortiment máš slušný, a jestli to budeš ještě rozšiřovat. jinak vzhled pěkný.
pekne, pekne. Tak at to slape.
Skladem je dost uni veci z motor tuningu, ostatni je na objednavku, ale jsem shcopnej to naskladnit radove do par dni :-) mam hodne dodavatelu.
[ Link ] - PREDNI senzory se aktivují při zabrždění (s případným zpožděním);
ale je to takova drobnost... :)
to jsem odnekud okopcil :-) fixed
jo , jako RadekFM, počet stran i na konci stránky, at když chcu na další, nemusím jít pořád nahoru

03.03.2009, 19:23 |
Hever good stránky...
mishan: jojo to jsem mel napsane a nejak jsem na to pozapomnel :-)
jinak jsem rad ze se libi, pokud budou jeste nejake postrehy tak sem s nimi
takhle Rajdlošku nezbohatneš měl si odkoupit tu modrou ustřici ..to by teprve šlapalo :D mega giga nabídka kolíky VS věnečky :)))
...a jOOO woe máš do dobrýýý :)

03.03.2009, 22:09 |
Q nejde specifikovat brzdy podle znacky, ale jinak hezké
Nevris: kusuj analniku :-)
Q: selekce/uzsi specifikace zatim nefunguje