Navštíveno 1772x

Tak takto hromadne zisťujem záujem. U mobilu mám istotu že to môžem streliť H.E.R.O.vi, ale sondujem či by sa nestrelil prípadne nejakému "koncákovi" za trošku lepšiu cenu, mám veľké chute... :o))))
Telka je 8 ročná Philipska, 51cm uhlopriečka, typ 21PT5505/58. Funguje bezvadne, ide z domu bo som dnes objednal LCD TV (fuj fuj, viem, chcel som plazmu ale PS3 tomu moc nesluší :o/)
Notes je už dávnejšie tu niekde popísaný HP/Compaq nx7000, skúsim nájsť link, nechce sa mi znovu vypisovať všetko o ňom...
Mobil je môj dlhovlastnený Symbian, Nokia E71 kupovaný u O2, je s 8GB kartou, nechám tam po resete FieldTest (aka Netmonitor) a navgáciu Sygic McGuide s komplet mapami Európy. Stav moc moc pekný, proste Slim mobil :o)
Idem hľadať fotky a linky...
veľkosť v porovnaní s 13" notesom

27.04.2009, 16:47 |
muSlim | Upraveno: 2009-04-27 16:54:04
Info k notesu a link na fotky, vkladám jednu aj sem, info kopírujem zo starého threadu zo sekcie Ostatní:
Už hoooodne starý notes, jeden z najlepších čo som mal (okrem Txx IBMov), HP Compaq nx7000. Mám ho už poriadnych pár rokov, kupovaný ako zánovný (tomu už je asi 4 roky aj). Má miestami prasknutý kryt, ale to je len dizajnovka, drží pohromade. Ale k údajom:
15.4" WSXGA+ displej !!! (1680x1050px) !!!
1.5GHz Pentium-M s 1MB L2 cache
1GB DDR333 RAM (Kingston)
100GB 5400rpm Seagate PATA disk
NEC DVD-RW DualLayer vypaľka
ATI Mobility Radeon 9200M 64MB grafika s S-Video OUT
JBL Pro repráky (klasické stereo s logom JBL, toť vše asi)
LAN, WLAN, Bluetooth, SD card reader
3xUSB, FireWire, LPT porty
2x batéria, ani jedna nevydrží viac než hodinu a pol
Predávať to moc nechcem {teda skôr viem, že na tom nič netrhnem), displej milujem a na pracovné záležitosti sa mi hodí viac než čokoľvek, ale doma ho už používa len manželka. Tá si zas furt sťažuje, že je veľký a ťažký (2.8kg ak si dobre pamätám), tak dumam že jej zohnám netbooka... Nejaké fotečky tu, premýšľal som že prípadne ak sa predá, prihodím k tomu dve originálky (FEAR a TrackMania) ktoré na ňom behajú úplne v pohode... Je tam ofiko licencia na Windows XP Home, disk som niekam zašantročil tak mám len záložnú kópiu.
[ Link ] #

A moja nokča E71... teraz pozerám že tam môžem nechať všetko ak niekto dá pár drobných aj za softy čo som pokúpil (IM+, IM+ for Skype, LCG JukeBox, IrRemote)
Viac foto:
[ Link ] #

Zárkua je jedine na mobil u O2, dokedy to zistím doma! V prípade rýchleho predaja mobilu za rozumnú cenu (pre obe strany) pridám aj s E71 úplne nekompatibilný držiak k N95 ofiko od Nokie (HH-12) :oD
Joj ceny dohodou, nejakú predstavu mám, ale nechám prípadného záujemcu/záujemcov aby dali prvý ťah :o)

27.04.2009, 17:09 |
maresk | Upraveno: 2009-04-27 17:09:46
Slim: notebook kolem 4-5000 Kč ? Strejda něco shání, ale bude až cca za 14dnů v česku (služebka), jinak pokud je po technické stránce v pořádku, mám (strejda) velký zájem, jestli nabídnutá cena bude postačovat :-)
2 maresk: cenovku som si predstavoval prave medzi 4.5 az 5 tisic, takze dohodnut by sa slo :o) ak by ale nahodou vzal niekto skor, idealne osobne z Prahy, asi by som to pustil. Technicky bol v poriadku, ale uz asi rok ho pouziva manzelka, tak sa jej pre istotu popytam a prezriem si ho tiez, potom upresnim/potvrdim stav :o)

27.04.2009, 18:19 |
Meda Co za telku? Klidne osobne v Praze :)

27.04.2009, 18:30 |
Meda Nevim jak se ted pohybuji, ale nedavno mi utekla podobna za tisicovku.. :)
2 Meda: to by slo, si myslim :o)

27.04.2009, 18:53 |
Meda Okej, telefon 777119737, v tydnu bychom to mohli zkusit zrealizovat, ted uz tady nebudu..
Dikes :-)
2 Meda: ok, teraz som lenivy, tak Ti poslem len smsku a potom daj vediet a zavolame si, az to bude aktualne :o)
Pokud by TV Meda nevzal tak se hlasim.
kdyby to nedopadlo s Carlosem, tak bych mel i zajem o ten notes :)
Kdyztak se pak ovzi.

28.04.2009, 07:37 |
muSlim | Upraveno: 2009-04-28 07:39:09
Ahoj všetci, tak notes som včera prezrel, dnes ho mu asi wipe-nem disk a nahodím tam čistú inštaláciu XPčok, aspoň uvidím že funguje stále tak dobre ako fungoval :o) Jediná vec na ktorú ma upozornila žienka je zapínacie/vypínacie tlačítko, nie vždy reaguje na ľahký dotyk, niekedy treba normálne stlačiť ako každý iný za/vypínač. Blbo sa to popisuje, včera mi to zapínalo 10x za sebou v pohode, žena vraví že to je akože normálne, zapne/vypne bez problémov, len to tlačítko treba stlačiť. Pri normálnom chovaní sa toho stačí skoro len dotknúť ľahko, neviem ako to vysvetliť. Proste už to nie je nový notes (ale funguje), prípadne by som predviedol osobne čo tým mala na mysli. Poradie na notes zatiaľ teda Carlos s bodkami, maresk a Knightey. Idem sa vyspať, som rozbitý z noci :o)
Prave som vyhrabal krabicu od Nokie, kupovana bola 8.10.2008, takze klasicky este v zaruke do 8.10.2010
Slim: přenechávám dalšímu v pořadí - Knightey
predemnou je jeste maresk. Takze pokud on nebude mit zajem jsem v poradi :)
2 Midi34: chcel by som za ňu komplet niečo medzi 5-5.5k, vrátane 8GB karty a kúpeného softu (licencie vytisknem a aj prepošlem na mejla kupujúcemu, inštalátory nechám na karte. Len soft tam je za viac než liter...)
zájem trvá, zkusím se se strejdou spojit, jestli tedy 100% ano, domluvím se, aby mi poslal peníze a ozvu se, jinak telefon na mě je 777 60 50 44 :-)
Aktuálne...
Mobil za 5k
Notes za 4.5k
Čím rýchlejšie tým lepšie, notes už prekáža (manželka už nosí domov služobný notes), mobil pomaly tiež, už som si objednal jablko.
Kdy to nedopadlo s tim mareskem, tak dej vedet Slime :)
šlo by mobil zamluvit tak do zítra 12.00 hod zas musím do práce tak at mám o čem přemýšlet

30.04.2009, 14:26 |
muSlim | Upraveno: 2009-04-30 14:27:54
2 Midi34: mám na telefón dvoch záujemcov, samozrejme ak niekto povie že príde hneď vtedy a vtedy a berie, budem sviňa a uprednostním ho. Predávam, nečakám na to aby si to niekto dni až týždeň rozmýšľal, ak sa nájde niekto kto to chce, prosím. Ani ja sa nezvyknem premýšľať dni nad kúpou niečoho :o)
Inak pre všetkých záujemcov, som na ICQ: 8276000, Skype: chribok, GTalk: kristian.bok a emaily muslim.spam@gmail.com
2 Midi34: myslel som to tak, že minimálne jeden z tých dvoch chce aspoň týždeň na premýšľanie, tak keď sa rozhodneš zajtra napríklad, je Tvoj. Alebo kohokoľvek iného, odradiť som Ťa nechcel, to ne :oD
v pohodě ale teprve nedávno jsem pořídil E 51 kterou jsem chtěl už delší dobu.
tak nechci hned měnit ještě ho neumím ani na plno využít
ale rád bych setě na pár drobností zeptal -třeba zítra (ohledně softu )
co ten NTB, má zájemce? Každý se tu ptá na cenu, bere, nebere...já bych zájem měl :-)
2 crestik :o) záujemcovia by boli...
Takto, globálne pre všetkých. Dnes notes preinštalujem, vyčistím čo sa dá a večer, najneskôr zajtra ráno (uvidím ako budem stíhať) bude k dispozícii k okamžitému odberu. V nejakom rádiusu v okolí Prahy ho za 5k doveziem osobne a ukážem, v Prahe samotnej alebo v prípade osobného vyzvednutia ho nechám za 4.5k... zatiaľ sa držím poradia v akom sa ľudia ozvali, až bude komplet prípravený na 100% k predaji, budem nekompromisný :o)

01.05.2009, 22:46 |
muSlim | Upraveno: 2009-05-01 22:51:08
Tak vazeni, notes je preinstalovany, nastaveny ako ma byt, drivery ponainstalovane z hp.com, widle pozaplatovane z M$, je tam OpenOffice, zajtra ho uz len vycistim kartackom, poutieram nejakym shitom s kvapkou alkoholu a bude k mani k okamzitemu odberu. Tak do toho, teraz uz je na predaj tak ako to ma byt :o)
Notes je pripravený, vyčistený. Cena 4.5k v Prahe, prípadne si kľudne spravým výlet a osobne doveziem do okolia Prahy za 5k
Ešte som tu našiel jednu tašku, ktorú k notesu pridám. Týmto resetujem poradovník, nakoľko sa nikto z doterajších "podržmito-v" neozval, kto chce, nech napíše a dohodneme detaily.

02.05.2009, 21:20 |
muSlim | Upraveno: 2009-05-02 21:23:55

02.05.2009, 21:26 |
muSlim | Upraveno: 2009-05-02 21:29:54
...takže aktuálne :o)
poslal bys ten NB poštou? Nebo někdo, kdo jezdí Brno nebo Sev. Morava?
2 crestik: poštou by som to fakt nechcel poslať, navyše by sa to predražilo ako to prase :o/ bohužiaľ asi počkám na niekoho z Prahy a okolia... :o(
Co ten co byl prede mnou? :) Jinak ja bych byl taky spise pro tu postu radeji :)

03.05.2009, 13:09 |
muSlim | Upraveno: 2009-05-03 13:15:38
2 Knightey: nič, mrtvy brouk :o) Poštou by som to fakt nechcel, jednak by to bolo drahé (predsalen to má s nabíjačkou a brašnou cca. 3kg) a zadruhé, už vidím v akom stave by to dorazilo :o/
Pripomínam, ak by sa niekomu chcelo prihodiť 500 na benál, tak to do cca. 100km okolia Prahy dodveziem osobne, tých 500 je zhruba to čo dám za benzín tam a späť (najnižší odhad) :o)
Som tam, už to riešim aj s crestikom. Kto bude rýchlejší, tomu to dám, už sa mi nechce handrkovať s tým :o( :o)
Jak to ze mi neodpovidas? :)
Kua nejak mi te nejde pridat ci co :)
340948304 pisni mi cekam... :)
pisal som Ti ahoj, tak co? Ale medzitým už to asi vybavím s crestikom, ozval sa prvý... ak by to nedopadlo, si v poradí, sorry :o(
Notes je prec, nech sluzi!
Mobil zarezervovany!
Mobil predany bez jedineho zavahania o cene, tymto dnesny SlimShopping konci! Az bude na trhu GSM Palm Pre, bude na predaj biely 16GB iPhone :oP
Dakujem zucastnenym, nech Vam veci sluzia!
Ahojky, byl jsem od víkendu bez netu, aktuálně jsem konečně online - takže strejda aktuálně nemá peníze, tudíž vše OK, ať notes slouží :-)