Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: notebook Acer Aspire 3100 15,4''

o Navštíveno 770x o
o 01.05.2009, 16:31 | Hnata
Prodám notebook Acer Aspire 3100 15,4''
procesor: AMD Sempron 3500+ (1,8 Ghz)
RAM: 2 Gb
Grafika: ATI Radeon Xpress 1100
úložiště: 80 GB

ostatní:
DVD RW
wifi
čtečka karet xD,SD, MMC
3x USB
3x vstup audio (microphone, line-in, sluchátka)
2x repro
1x zabudovaný mikrofon
klasický síťový vstup
1x výstup pro monitor/projektor
slot PCMCIA

další info:
kupovaný v ALZA.cz v říjnu 2007
nainstalovány legální Win Vista Home Basic
baterie skoro nepoužívaná v dobré kondici (na plný výkon při surfování po netu vydrží 1,5 hodiny)
provozován byl vždy jen na aktivní chladící podložce na stole, je ve výborném stavu, tělo nepoškrábané, nepoškozené - jen na víku je samolepící krycí folie - nezkoušel jsem ji odlepit - třeba se někomu bude líbit

k PC je samozřejmě nabíječka
dál přidám:
aktivní chladící podložku (3 rychlosti, 1x USB rozbočení)
USB Bluetooth DeLock
pokud bude zájem tak prodám i 4G modem od T-mobile do PCMCIA slotu společně s externí anténou a potřebnými kabely (bez SIM karty)
můžu přidat i jednoduchou tříkapsovou tašku na notebook

cenové kombinace:
notebook + USB Bluetooth = 7500 Kč
notebook + USB Bluetooth + chladící podložka + taška = 8500 Kč
notebook + USB Bluetooth + chladící podložka + taška + 4G modem + anténa = 9500 Kč

[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

foto k příspěvku  od Hnata

o 05.05.2009, 00:21 | Hnata
Prosím pište mi pouze sem do příspěvku nebo e-maily - ICQ moc nezapínám.
Možnosti předání jsou buď v Praze, nebo po domluvě i jinde - často jezdím do Plzně a Západní Čechy všeobecně
o 05.05.2009, 18:25 | michal_smsmsm (A)
psal jsem Ti mail
o 05.05.2009, 20:42 | Hnata
a já ti teď odepsal :-)
Jinak pro všechny: našel jsem tu k tomu ještě bezdrátovou malou myšku od Microsoftu - dodám k tomu v ceně.
Na disku PC jsou také uloženy všechny ovladače, takže by neměl být problém nainstalovat jiný systém - kdyby něco při reinstalaci nevyšlo tak je to do října v záruce :-) Doklad mám.
o 07.05.2009, 19:02 | Hnata
tak prodáno beze zbytku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3221 sekund.