Navštíveno 882x

Vyměním kola Platin na Octavii 1 (5x100) s pneu 215/45 cca. 70% vzorek, za 15" s pneu nebo 16" s pneu... Na kolech oděrky od patníků, to když s autem jezdila maminka :)

hm oděrky moc dobře znám,když měla máma auto v servisu a půjčila si moje tak mi pořádně kola ojebala
Ahoj, měl bych tady jedny 15'' co mám teď na octávii. Alessio Montecarlo 7x15'' ET 35 (5x100), pneu vydrží ještě tak na sezónu. Kola jsou v super stavu, jen jedno mírně škráblé. Co ty na to? Kdyžtak bych doplatil.

Hanys: jj ty jsou fajn... budeš večer icq??
pořád ale platí, že bych nejraději original škoda...
jj budu na ICQ ;-)
můžu kdyžtak poslat i lepší fotky

11.05.2009, 15:15 |
Bucci hehe... koukám, že se to tady rojí... minulej tejden sem vyměnil teď už svý bejvalý 15" za 17" s liskym (doplatek z mý strany 2k) a max spokojenost... jen jedno kolo je nutný přezout (couvá :-( )
Bucci: No já bych neměnil ale zvykl jsem si na pohodlí z 406ky a když sednu do octavky a jedu se večer projet tak jedu stejně 60-80km/h a nepotřebuju aby mi to sedělo v zatáčkách když je projíždím krokem :-) Chci pohodlí trošku
TomasW:taky bych měl na výměnu jsou to 16"s pneu taky tak 70%

11.05.2009, 15:35 |
TomasW | Upraveno: 2009-05-11 15:36:12
wimpyyy: prosím detailnější foto... jaký je na tom profil a šířka gumy??
pošli mi email,hodím ti foto tam a i s údaji.

11.05.2009, 16:01 |
Bucci TomasW: chápu, ale já osobně zas tak velkej rozdíl nevidim (necejtim)
max. na dlažebních kostkách je to hlučnější a na přejezdu ČD... jinak je to srovnatelný (u mě - Octa combi)
wimpy: wink01 na centru... večer ti pošlu taky foto mojich... to samé prosím hanys..
wimpyyy: tak promiň, ale tvoje neklapnou :-( Hanys pokud budeš mít pořád zájem tak se asi domluvíme spolu... ještě mám nabídku z octaviaclubu zítra čekám fotky, ale tvoje se mi líbí... zítra dám teda vědět
jasně že mám zájem, dej teda pak vědět ;-)