Navštíveno 862x

13.05.2009, 14:23 |
DJ.UFÍK | Upraveno: 2009-05-13 14:24:20
Tak me prave dneska cestou k bankomatu nastval mega volant....
chci malej volantik s pytlem...napada me raid s bagem cca 320mm to si myslim ze neni uplne male a ani velke,nebo se pletu?Auto nema posilovac rizeni to ze se nadru s tim uz tak nejak pocitam:-) tzn,koupim nabu a volant klidne i z ebay.de apd...je tam toho hodne ale ja to neumim chtel bych se vejit s cenou do 10 000 strop...pokud umi nekdo v cr do 10 000 s nabou beru s fleku!! podminkou je cerny:o)

jeste by to chtelo auto, ale kdyz si napsal, bez posilovace, tak asi do Clia co? :-)

13.05.2009, 14:34 |
DJ.UFÍK | Upraveno: 2009-05-13 14:34:59
do Twinga:o) jsem nejak v tom na*rani zapomnel:o( Twingo 2001 rok vyroby:o) mozna to bude stejne jako clio/twingo.
btw...clio ma posilovac:o) i kdyz v nem neni kapalina:oD

13.05.2009, 14:52 |
koren | Upraveno: 2009-05-13 14:53:00
32 je akorat velikost na auto bez serva, s mensim uz se nadres. o nabe tu nekdo psal ze je problem, tusim ze celej volant musi pasnout primo na dany auto. na nemeckym ebay jsou sofort
[ Link ]
nevim jestli je cernej:o) ale fotka v polu je pekna to jsem asi mozna nemel videt:o)
tady mas presne ten co mas na fotce...
´
[ Link ] mel by bejt i cernej ;-) ale cena neni 10t...
do 10t neni ani nakupka v Nemecku takze tezko, jinak Raid volanty delam, dodani do 5 dnu, ale za 10 s nabou tezko
btw uplne stejnej jsem prodal minuly tyden
takovejch penez za volant kua :) Ze bych se na to nevysral :)
na co pytel?? a jeste do twinga???
dej normalni a mas klidek
je tam jeste stare volant a radio ;-)

tak kdyz tam je bag od vyroby tak bych ho chtel zachovat:o) uprime se mi volant s pytlem libi vic nez obyc:o) na tom odkazu od minimike to je bez naby,ze?Martine a za kolik bys umel i s nabou?Muzes mi to hodit treba na ICQ?Dikes.o)
DJ: to odeme je i s nabou, ale ted jsem na to koukal, tak je to na Twinga 96-00... a netusim jestli jsou naby schodny s 01
to bude stejne:o)umi nekdo pres ebay koupit?:o)
cenu mas na icq, vychazi to levnejs nez z ebay
Martas diky,kouknu az se dostanu domu,ju?A dam ti vedet. pocitam ze nekdy vecer:o)

14.05.2009, 23:10 |
DaNNy Ahoj, taky se připojím k dotazu. Sháním stený volant na VW Polo, uměl by někdo levněji než za 11 tis?? Je potřeba na VW nába, nebo to pasuje bez ní?? Díky za info
naba je samozrejmosti, umim kolem 12 komplet nabu i s volantem, doporucena je kolem 13-14t.Kc v Nemecku, na ebay to vychazi kolem 13