Navštíveno 1829x

skvela TV se skvelym obrazem. ma ale pro mne jednu vadu... 4 vetraky ktery jsou mirne slyset, pri beznym provozu skoro ne ale pozde vecer pri tichym jo a proste mne serou. je z rijna 08, dokloady, origo krabice, netknuta... cenu nabidnete, pokud bude rozumna nabidka obratem ji sundam
pokud by chtel nekdo doklad muzu ji i vyfakturovat s novym datem aby se udelal odpocet DPH

05.06.2009, 18:53 |
sekáč proč vždycky lidi hází do inzerátů odkaz na zboží za nejvyšší cenu? reál je 10 míň, v německu za 999 éček
[ Link ]
protoze to byl prvni odkaz kterej google vyhodil vic casu sem s tim netravil a taky jsem dal ze cenu nabidnete, takze co ti brani nabidnout 20ku ja se nad tim zamyslim
Za jakou nejmensi castku jsi ji ochoten pustit?
mno mozna bych taky premyslel, pokud by byla rec tak do 20ti max.

06.06.2009, 20:32 |
Beda psal jsem na icq
hosi predstavoval jsem si tak 25
pokud nova stoji u nas 32 000 tak nevim, je to porad rok stara placka.
nejsem chytrej, jen konstatuju.
kdybys zmenil nazor, dej vedet.
jasne, ale nic ji neni je jak nova s krabici se vsim. plna zaruka a platce si pripadne z tech 25 odecte DPH. a usetrenejch 7k dobrejch ne?
OK tak uz mne HODNE sere, takze prvni slusna nabidka vyhrava a hned ji jdu sundat a odvezt
resp ty vetraky ne cela TV :-)
tak co nikdo si to nechce vzit? s dokladama se vsim? uz bych rad upgradnul tak nabidky sem nebo ICQ, budu rozumnejsi nez minule :-)

19.07.2009, 18:16 |
Daryl (A)
sem zrovna koupil sama 50" za 31

20.07.2009, 13:25 |
clown .. a pak Daryl place, ze nema lowe :o)))
sorry za OT :o))

21.07.2009, 16:41 |
Daryl (A)
clown: doted jsem cumel na vypalenou banatou 55cm ..uz to chtelo hnout.
Ps: porad nemam prachy :)
sorry za OT ..
hele tak chlapi aspon 20ku s dokladem takze kdo muze dph si odpocte...