Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: byt v Praze 4 - Modřany za krásný peníze

o Navštíveno 898x o
o 11.06.2009, 17:51 | Enismo
čusste, mám tu ted výhodnou nabídku bytu

4+1, 92 m2, lodžie, osobní vlastnictví = lze hypotéka
2.795.000,- konečná cena se všim všudy (je v tom i provize a právní zpracování) vyřízení hypotéky zdarma

detailnější info zde [ Link ]

kontakt na mě 777 717 983, pokud byste měli dotazy klidně volejte. Fotky prozatim nemám, protože tam měla bejt dělaná rekonstrukce a já to chtěl fotit až potom. Fotky budou nejspíš v pondělí, případně bych je během víkendu možná mohl zaslat mailem.

o 11.06.2009, 18:06 | HIGHTOWER
luxus cena, až moc luxusní. Nebejt brácha ještě ve zkušebce, asi by to vzal, bydlí 3 min. odtama zatím v podnájmu, škoda :-(
o 12.06.2009, 08:57 | Enismo
jinak ta nabídka je omezená, cca na 14 dní, prtoože majitel potřebuje nutně money, takže to za těch 14 dní protáhne hypotékou sám na sebe....ale samo sebou to radši prodá - proto ta cena
o 15.06.2009, 09:57 | Pekys
cena až úchylná, ač to ted všechno jde dolu, tohle je pořád hodně nízko. Jestli budeš mít fotky, tak je sem hoď. Přemejšlim o investici a tohle je zajímavý.
o 15.06.2009, 10:04 | Enismo
Pekys: hle dneska mi má přijít ženská to zazálohovat, takže pokud by to padlo, dám ti vědět
o 15.06.2009, 14:04 | Pekys
ok, dík
o 15.06.2009, 14:10 | Enismo
co případně sháníš? mám toho víc :-) ne sice za až takhle zajímavou cenu, ale je toho dost, do čeho lze dobře investovat :-)
o 15.06.2009, 17:21 | Enismo
tak Pekysi, "bohužel" zazálohováno, kdyby jsi něco sháněl, tak stačí dát vědět. To samý platí pro tvýho bráchu HIGHTOWERE.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4122 sekund.