Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Krásný byt 2+1 (příp. 3+kk) v Praze 6 - Dejvice

o Navštíveno 966x o
o 18.06.2009, 10:52 | Enismo
Nabízím k prodeji byt, který je dispozičně řešen jako 2+1, ale s malinkatou investicí se dá předělat na 3+kk, což já osobně bych doporučoval. Ideální i jako investice - v blízkosti vysoká škola, takže pronajímat studentům úplně ideální. Stav bytu je výborný, je po lehké rekonstrukci, pouze v kuchyni je PVC, jinak parkety v super stavu.

Cena je 3.595.000,- Kč, ale členům AHC můžu předem zaručit slevu 50.000,- další slevy dle dohody a na základě osobního jednání.
Přestože nesnášim věty typu "nutno vidět", ale v tomto případu se ta věta naprosto hodí, opravdu je potřeba ten byt nejdříve vidět.

Bližší info zde: [ Link ]

o 18.06.2009, 13:28 | pepe689
-))asi spatne ctu - : 3 490 000 CZK (cena k jednání)
:-))a tady 105 navic -50 peknej 55 do tebe :-)
o 18.06.2009, 13:35 | basstard
pepe689: přesně jak píšeš :-), jinak ten byt není vůbec hezkej...růžová na stěně v obýváku je hrůza a koupelna je moc obyčejná.
o 18.06.2009, 15:13 | MaSuZaPi_Honza
pěknej business :-)
o 18.06.2009, 15:40 | petrb
tam bydli kaja got nebo co ze za to chces 4 mega:-) to bych u nas postavil 2 ronny domy luxusni:-DDD
o 18.06.2009, 15:52 | TheTimo
nene, to je prostě Praha no...
o 18.06.2009, 16:46 | Enismo
tak abych to uvedl na pravou míru, cena na netu je bez Provize RK, cena, kterou jsem uvedl zde je finální a říkám, že 50tis pro členy AHC můžu zajistit.

Pokud někdo nemáte pojem o cenách a už vůbec ne různě po Praze, prosím, aby to zbytečně nekomentovali, že na vesnici se za to dá postavit rodinnej dům, protože to je jako kdybyste mi řekli, že BMW je vlastně srovnatelný s Fabií, tak proč ho kupovat, děkuji.

Odkazy na webový stránky jsou moje, realitní makléř uvedený pod inzeráty jsem já a inzeráty píšu já. Hodnotit jestli je byt pěknej nebo ne podle barvy v obýváku je taky totálně mimo mísu, jako kdybych prohlásil, že Nissan 350Z je ošklivý auto, protože jsem ho viděl ve zlatý barvě, která se mi nelíbí. Investice 800 Kč za barvu a hned byt má jinej vzhled, takže prosím pouze k věci.
o 18.06.2009, 17:30 | Martas
to Enismo -
rád bych se jen zeptal proč některé rk uvádějí ceny bez provize a ostatní s provizí jako konečnou cenu. TO je trochu pro konečné zákazníky matoucí ne?
o 18.06.2009, 20:29 | Bo
Martas - protože na nižší cenu se ozve víc lidí, jak máš člověka na telefonu můžeš mu případně nabídnout něco jinýho, trošku pokecat co vlastně hledá atd.
Matoucí to je ale asi stejně jako když jdeš do makra a tam máš obrovskou cenu ale bez DPH a pod tím malinkým písmem druhou cenu s daní
o 18.06.2009, 22:12 | Martas
no mě to spíš připadá jak kdyby tady partneři-eshopy nabízeli vyrobky za ceny bez jejich marže a pak po telefonu sjednávali cenu.
o 18.06.2009, 23:04 | DaveF
no je to tak trochu klamavá nabídka :-)
o 19.06.2009, 04:22 | pepe689 | Upraveno: 2009-06-19 04:23:03
:-) skoda ze jsem jako kupujici nedal provizi ve skodovce
cena :je v normalu beznej prumer
o 19.06.2009, 08:07 | Pekys
To máte jak cestovky bez palivovejch příplatků atd.

pepe: ve škodovce si nechal jejich marži, takže to chápej tak, že je to jejich provize za zprostředkování ;)

Navíc tady máte jasně danou cenu bez dalších skrytejch poplatků, tak v čem je problém?

A cena je uplně v pohodě, spíš lepší. Je to Praha 6, kdo neví, ať mlčí.
o 19.06.2009, 08:37 | Enismo
Martas: já osobně to taky nesnášim, ale jde o to, že např. tenhle byt nabízí 13 makléřů a když tam šoupnu cenu s provizí, hned jsem nad několika dalšíma s cenou. Jde o to, že kdysi se překlenuly ceny a začaly se uvádět bez provize, aby to vypadalo levnější a ted jsme všichni nuceni kvůli ostatním makléřům, co to nabízí bez provize, jestli chápeš..Jinak já osobně můžu zaručit nejnižší cenu, protože s majitelkou jsem na výborné vlně a mám již předdohodnutou cenovou vůli.

Odted Prosím bez zbytečných OT, od tohoto příspěvku dál budu OT automaticky mazat, děkuji (věcné dotazy samozřejmě zodpovím)
o 20.06.2009, 08:30 | Samantus
BMW - byt 2+1 v Praze
fabia - peknej novej rodinnej dum na vesnici? :-D

nema to bejt obracene? nebo jak si to myslel?

proste davat o dve mega vic jen proto ze je to v Praze mi prijde zvraceny, ale kdyz lidi platej, tak proc by se neprodavalo.... ze?
o 20.06.2009, 09:04 | kyncllik
Jako nic proti, ale i na mojí chatě je to možná i lepší..a to zdaleka nestála 4 000 000,- :-D za ty prachy bych čekal něco trochu na úrovni...A ne pračku na chodbě, kuchyňskou linku metr dlouhou, na podlaze rozvrzaný parkety a tak podobně..i když v praze se prodá snad všecko :oD
o 20.06.2009, 11:36 | Enismo
Kyncliku, absolutně nechápu, co jsi nepochopil na tom, že nechci OT komentáře od lidí, kteří nemají ABSOLUTNĚ představu o cenách v Praze. Je vidět, že jsi hodně mimo realitu, protože parkety jsou hodně drahá podlahová krytina a zrovna v případě tohoto bytu jsou ty parkety ve výborném stavu a není potřeba je nijak rekonstruovat (ani brousit, ani přeskládat).

Samantusi, nepřirovnávám BMW k bytu a Fabii k domu, prostě něco někde má nějakou cenu a pokud nemám pojem, jestli je to za dobrou cenu, tak to prostě nekomentuju.

Takže jinak, kdo nemá zájem o koupi, nechť si svoje názory prosím nechá. Ten kdo shání bydlení v Praze a navíc v Dejvicích a okolí moc dobře bude vědět, zda je cena mimo nebo ne. Ostatní komentáře shodné s těmi, co jsou již napsané v tomto threadu budu mazat, protože se opravdu jedná o OT. Kdyby někdo chtěl stavět rodinnej dům u dálnice k Brnu, tak ať si ho tam postaví, nikoho nepřesvědčuju stěhovat se do Prahy, kdo shání bydlení v Praze, jsem mu plně k dispozici.
o 20.06.2009, 11:49 | Samantus
Enismo, jo jasny to ze nemam poneti o cenach bytu v Praze a kdekoli je pravda, ja kupoval pred trema rokama baracek v Pardubickym kraji......
o 21.06.2009, 10:08 | Woofers
Naprosto do puntiku souhlasim s Enismo.. A ta cena je uplne bezna na Dejvicich.. Praha je Praha..
o 21.06.2009, 10:28 | Vonox
jako woofers a docela mi to prijde vtipny to srovnavani :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.0223 sekund.