Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Kodak EasyShare Z700

o Navštíveno 977x o
o 19.07.2009, 20:51 | Hnata
Prodám starý foťák Kodak Z700 (konečně jsem si koupil nový)

Foťák je plně funkční, ale jsou na něm vidět ty tři roky používání viz. fotky stavu:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Foťáku chybí krytka objektivu - někde jsem ji vytratil.

Dlouho mi tenhle foťák úplně stačil - fotit se s tím dá všechno s velice dobrým výsledkem.

Pro informace o foťáku jsem našel jednu recenzi foťáku na těhle stránkách (dole jsou odkazy na pokračování informací):
[ Link ]

K foťáku přidám brašničku co je na fotce.

Cenu vidím na 1000 Kč

Kontakt na mne:
hnata@sklipkani.net

předání upřednostňuji v Praze, nebo po domluvě v Plzni

foto k příspěvku  od Hnata

o 19.07.2009, 20:53 | Hnata
kdyby byl zájem o vzorové fotky jak to fotí, tak mám na webu plno fotek takže bych dodal odkazy na vybrané fotky
o 19.07.2009, 20:55 | Hnata
a ještě jsem zapoměl dodat že k němu mám i originální krabici, datový kabel, manuál a instalační CD
o 21.07.2009, 22:33 | H.E.R.O.
600 vč pošty,platba předem na účet
o 22.07.2009, 19:03 | cezetko
čaues, psal jsem na ICQ, příští týden mi ho technici v Praze vyzvednou :)
o 24.07.2009, 18:17 | Hnata
Zdravím - jsem tento týden v DE a až teď jsem se dostal k PC, takže sorry za pozdější reakci:
Posílat poštou ho nechci (ani jsem to nenabízel) - jednak ho chci předat osobně a ukázat jak vypadá aby pak adresát nebyl překvapený a nesimuloval že už ho nechce a druhak na českou poštu nemám náladu ... Takže je pro mě akceptovatelný druhý zájemce: kdy tady ti tví technici budou? Písnu ti na ICQ - pokud tu jsou jen jeden den v nějakou hodinu tak to bude asi těžké ...
o 28.07.2009, 22:10 | Hnata
cezetko se neozývá takže foťák je stále volný ... H.E.R.O. nebudeš mít někdy cestu do Prahy? Pokud ne tak jestli máš stále zájem tak bych hold překousnul tu poštu a poslal to ... na dobírku ...
o 29.07.2009, 07:23 | cezetko
já se ozývám, na ICQ jsem četl ve středu. Ale koukám, že jsem ti měl zavolat. Zájem mám :)
o 29.07.2009, 07:26 | Hnata
ok ok ok :-) Tak dej vedět co a jak ...
o 31.07.2009, 13:41 | Hnata
dlužím tu upozornění že už je prodáno ... to jen tak pro pořádek
o 31.07.2009, 17:02 | cezetko
jo a já dlužím poděkování, že je koupeno. Dneska se mi konečně dostal do ruky. Supr obchod, děkuji
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3224 sekund.