Navštíveno 887x

Není tu někdo, kdo by ho třeba vzal na smlouvu? Jak uveřejní cenu, tak by jsme se domluvili co za ni.
Klasika 3G pouze 16GB s českým původem a v rozumným stavu. Bez JB.
12999-iphone 3G 16Gb od O2,nový zabalený
za tyhle peníze počkám asi na S...zajímavý by to bylo pro mě do desítky..
sry za OT, ale ta 3GSka uz by u nas mela byt ne? :)
za 10 bych ti moji 3G 16GB nechal, je necelej rok stara z O2 stav je odpovidajici, tzn vzadu trocha skrabancu
nicmene az potom co bude venku 3GS
Kua koukam, ze vsichni na tu 3GS cekaji, jaka ma byt cena cca? :)
cena 3GS u nas je ve hvezdach, ale nemela by byt o mnoho vyssi nez 3G. U nas ma byt 30.7. tusim, tesim se jak malej kluk:)

22.07.2009, 19:32 |
PK | Upraveno: 2009-07-22 19:33:28
I phone 3GS -
[ Link ] , docela nechutná cena

22.07.2009, 20:20 |
Daryl (A)
PK: trochu OT, kdyz u nas jeste neni ofiko. By mne zajimalo odkud je prodava. Cele mi to prijde trosku sme :)
na aukru je za nějakých 14, ale kdoví jak to je s odblokováním...pokud se u nás dohodnou pod 15, vezmu Sko..

22.07.2009, 21:13 |
alans Odblokování je vpoho už je venku.
a co US ebay? mozna jeden vezmu, chtel by nekdo taky?
Na US ebay je za 600-700USD + clo a dph coz mi prijde jako moc palice teda - na to ze tady ma stat 13-14 brand new. A ty netelefonujes? Kazdej operator ti ho da za 3/4 - polovinu pri uzavreni / prodlouzeni smlouvy - a nejakou potrebujes tak jako tak ze..
asi to tak dopadne, porad resim vnitrni boj, jestli vazne chci telefon se systemem (toci me kdyz je pomalej, zamrzne a pod)... jebku N73 jsem mel asi 6dni a sla pryc...
T-mobile asi nepřihlíží na provolaný peníze co? Nebo když jsem ho bral před rokem, dají na novej nějaký zvýhodnění?
Hele prihlizej, jednak mas t-mobile bonus body, ale pokud jsi si to (stejne chytre jako ja:)) jeste neaktivoval tak mas moznost az ti bude koncit smlouva dat jim nuz na krk. Ja jim zahlasil ze prechazim k Vodafonu kde mi nabidli LG Arenu za 1kc pri stejnych podminkach (u Tmob po me chteli 4.999,- pri prodlouzeni smlouvy), za tyden mi volali at neodchazim ze mi daj Arenu za kacku taky nebo 8K slevu na jakykoliv tel. Tak mam uz asi mesic objenanou 3GS a ona stale nikde:(
hm, bonus body jsem si aktivoval před třemi měsíci...ty špeky za 15tis atd tam teda nemám no:-) Jenže mě bude končit za rok a to mezi tím vyjde 3G Z:-))
10000,- novej CZ od O2 16GB...721820800 Anton
Na kolik by teda vysla ta 3GS z toho US? :)
PS: byla by to funglovka vcetne cestiny? Jak by to pak bylo se zarukou, uvazuju o nem dost :)
Vydrž, podle mě se to nemůže vyplatit..záruka nebude. A hlavně musí výrazně spadnout 3G!:-)
hehe :) Prave ze nechci 3G, sere me tam ta absence tech veci. Ikdyz ten 3. verze firmwaru to podporuje ale proste 2mpix fotak taky zadna slava :)