Navštíveno 984x

Už pro něj nemám využití, takže kdyby se někomu hodil... komplet s krabicí, manuálem, obě antény(u té s kabelem prodloužený přívod). Cena 400,-Jako bonus přidám tehle ATRAC sony walkman - hliníkový rám, provoz na jednu AAA, vyfocený se sirkami pro představu o velikosti.

sem se teď díval na ty tarify,tak to jsou teda hodně vysoké pálky...
walish - nechápu tvůj komentář v mém inzerátu - já tu nenabízím paušál, ale modem...
Promiň,sem to myslel tak,že jsem nad tím uvažoval,že bych to vzal,jenže nejlevnější paušál na ten 4G internet stojí 899,- myslím,takže jsem z toho upustil.
Beru ho, jestli je ještě k dispozici. 602 200 002 ( stačí prozvonit, zavolám zpět )
to je ideální pro spíš firmy který jsou u tmobile, normál lidi si tohle vůbec nekupujou neb to je neskutečně drahý a neskutečně pomalý :) ale cena za kartu good a walkman hustej :)
nismo asi nejsem normalni :-)
ty si nikdy nebyl normální ty se nepočítáš :)
no pokud se občas člověk vyskytuje v místech kde není pevná linka (natož nějaká wifi)tak ti nic jinýho nezbyde než řešit internet tímhle způsobem.
Jinak PRODÁNO
Hele jestli můžu se sem nas*at, tak mám doma taky jednu, kdyby někdo chtěl..
B: nikam ju nenabizej proberem po icq
jinak jako ruff... navic pokud potrebujes bejt na netu na vic mistech a nejsou tam wi.finy... atd