Navštíveno 1449x

Takže prodám
Mitsubishi Colt 1,1 Cooler 5dv.
r.v.: 10/2005
55 KW
Najeto : 43 000 km
1.Majitel (Sousedka), Koupeno v ČR (Mitsubishi Kodecar), nehavarováno, Servisní knížka
Výbava:
1) Klimatizace (manuál)
2) Přední el.okna
3) Palubní PC
4) Rádio na CD
5) 4 x Airbag
6) ABS
7) Zimní obutí
8) Al.kola
CENA: 149.000 Kč
Tel.: 775 612 154
E-mail: hanryford@seznam.cz
Jinak co se týče spotřeby tak jsem mile překvapen,když to honím tak 6,2 a když pohoda tak 5,5.
Zadní sedačky se dají krásně zklopit a je s toho pick-up:-),Jinak auto vozilo sousedku akorát z práce do práce,a jeikož si koupila ode mě auto tak mi tohle zbylo.Do města perfektní,ale umí i dálnici,no a jinak asi celkově japonec,takže pouze olej a benzin:-)
nabídnu kamarádce, něco takového shání....
Ok ,budu jen rád,malá odměna jistá :-)
2 Pepíno_Honda:
Auticko osobne znam! Je velice zachovale, garazovane, opecovavane, a vse je v nem ZANOVNI! Nikde nic nevrze, neni podrene, osahane, osuntele - proste NIC! Kilometry jsou poctive a muzu s cistym svedomim DOPORUCIT!!!
sice ho neznám osobně ale za mě tohle auto zase můžu vřele doporučit, jako auto pro holky je to naprosto super..... i mě se s tim jelo fakt pěkně , na malej motor dost svižný , bezvadně sedí v zatáčkách prostě fajn autíčko :)
JJ jako Nismo.
Me hlavne prekvapilo, kolik je tam mista pro vysoke lidi - a to i na zadnich sedadlech! Jako Fabia se nechyta ani omylem...
tak já nic, kamarádka v tuto chvíli stále ještě dořešuje odcizenou fabii na leasing od škofinu :-(
Pepíno nic se neděje, tak ať to tvé kamarádce dobře dopadne,s tímhle jsou totiž hrozné oplétačky :-(
Takže momentálně zadáno dnes do 17.00 hod