Navštíveno 5184x

originál kompletní xenon lampy
nové čočky
nové výbojky 6000k
lampy předěláné na neexenon konektor + puvodní konektory k lampám,
funkční naklápění na kolečko jen přehodit na vozidlo
cena 12500,-
Auto moto xenony
Daniel Včelák
Návršní 1546/4
Praha4
140 00
www.dennisvicení.cz
www.bixenony.com
tel:608818171

02.09.2009, 09:42 |
foxos doprčic ty by mi pěkně sedly na moje mondejko bohužel teďd nemam přebytečnejch 12litrů
Kolik by vyšly nové čočky? Svítí mi totiž s nádechem do žluta :-(
nemusi se jednat o cocky ale vybojky, tzn spis rozebrat a podle toho resit...
jj je to vybojkama ta zluta barva
OK, zkusím jiné výbojky.
Díky
kolikrat sem narazil na to: v zakazce - vymena xenonove vybojky..... tak ji vymenim a najednou jedna zelena a druha bila... tak dalsi jedna zluta a druha modra, sakra uz me to prestava bavit :-)
Tak jsem koupil z netu levné Philips a ty svítí snad ještě víc do žluta než ty čínské co jsem tam měl předtím...
jedna vec je barva druhu svitivost v noci...
jinak neni problém ti prodat nove modre cinske, pripadne original modre ale cena jinde ...
Představoval jsem si barvu jako třeba OII a to takovou nemá ani náhodou :-(
Ale při montáži výbojek jsem ještě pročistil čočku aspoň z vnitřní strany a to asi taky pomohlo, protože při čištění byl vidět rozdíl mezi vyčištěným místem a tam kde jsem to neměl. Jinak svítivost je určitě lepší než u předešlých, ale dost to přikládám tomu čištění.
Ty čínské na kterých jsem najel 10t km prodávám kamarádovi do OI tak jsem zvědav jak budou vypadat tam.
vycisteni cocky skla pokud je cocka ko odrazova plocha je k nicemu a nelze porodvnavat cocku OII a ford obe jsou bohuzel jine konstrukce tvaru....
lampy ford prodany...
Tak jsem měl možnost vidět ty moje staré čínské výbojky svítit v OI a barva světla je krásně modro-bílá takže nemám chybu ve výbojkách, ale ve světlech.
Vydrz, svaroj sem posilal odkaz na tebe, chtel dat do svetel od mondea ty levny shity a jeste platit u nejakych maniku za instalaci - tak sem ho premluvil, at veme od tebe tyhle originaly. Ale az az mesic a pul, az se vrati z ciziny a bude tim pademmit love... - pak se ti ozvu
Že by Mondeo potřebovalo 6000K, aby svítilo "xenonově"?
[ Link ]

21.09.2009, 22:42 |
Satas | Upraveno: 2009-09-21 22:46:17
Tak v prvé řadě je to zpusobeno u mondea tím že je optika spinavá,i malé množství spinavého filmu jak na lupě a parabolce čočky má za následek barvu do žluta,vyndejte si výbojku z lampy a rozsvite si jí jen v patici a veřtě že pokud bude mit nasvíceno pár hodin žlutá určitě nebude.Je jasné že nové origo výbojky jdou v novém stavu lehce do žluta ale to zmizne,apropo např v origo dílenské příručce koncern vozů se přímo píše vždy měnit obě najednou a je normální že jsou žluté a je nutno vysvítit 100 hodin.další věc je u mondea pak ty bezvadné plastové čiré krytky které jsou horkem žažloutlé jak prase a to fakt dojem bílomodrého světla vyzařovat nemůže.