Navštíveno 818x

nemáte někdo nepolámaný plasty na Acera Aspire 3690?? Čistě náhodou? podřený klidně, ale nepolámaný? Nebo mrtvej notebook za "rozumnou" cenu? ;)
mam tu fakt starej srot. Jedny z prvnich notebooku . pokud chces necham za postu.
axetom - muzu foto ? neco shani znamej mozna to bude to co hleda na dily. dik moc
nechci starej prvni ntoebook, potrebuju plasty na toho acera rok vyroby 2006, na to mi plast z prniho notebooku asi nepujde...

08.09.2009, 13:47 |
clown tak jedine asupport.cz :o) .. plasty budou drazsi nez cena celeho notesu :o)))

08.09.2009, 15:52 |
baf <OT>proč mi dost často připadá, že tady lidi odpovídají na úplně něco jiného, než se ptá zakladatel příspěvku... někdo se ptá na jetej plast, v prvnim příspěvku mu nabízejí úplně jiný notebook, druhý je OT, a třetí je půl příspěvku k ničemu - nové zboží a druhá půl příspěvku taky k ho*nu :-(( radost tady něco řešit
</OT>

08.09.2009, 15:54 |
clown baf ... :o) dobry .. s tvym poctem prizpevku jsi asi plodny pro toto forum, nebo mas druhej nick, jen abys mohl postnout neco, ceho co se normalne bojis ??? :o))
to baf:
neres tohle :)
Alespon se clovek neco dovi :)
sry ot
bafu nic proti ale ptal se alespon na mrtvej notebook. Tak sem mu alespon nejaky nabidl. Tudiz klid...
hmm tak ja sem se tady treba fakt nic nedozvedel... kdybych to chtel kupovat novy tak si zavolam do servisu... ano na jinej ntb jsem se ptal, ale ocekaval jsem ze se priapdny clovek dovtipi ze kdyz potrebuju neco na to co pisuk ze mi nebudete cpat uplne jina zarizeni...

08.09.2009, 16:35 |
clown ale kdybys fakt chtel ... :o))
mam tu dva jiny :o))))
jiný notebooky? nebo jiný Acery? :-D blbej kus plastu, fakt nevi kde to mam vzit... tipicka vadatehle sracu, vyrvanej jeden pant displeje z tela notebooku... drzej to tri pidi sroubecky kde jsou maticky zality v plastu a plast udelal papa ;)
no vylaminovat asi ne, krom toho ze to neumim mam pocit ze by to v tomhl emiste ani moc nepomohlo, nechybi zadny vnejsi kusy, chybi takovy vnitrni pricky kde byly ty maticky zadelany... spis me napadlo vylejt to tekutym kovem, nebo necim takovym, ale ten kloub ma silu jak hovadu, podle me se to urve at to spojim jakkoji... to snad leda prosroubovat skrz plasty dlouhym tenkym sroubem skrz ten kloub, jinak jak to opravit prave nevim... proste to chce jinej case...