Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Dotaz na všechny

o Navštíveno 1073x o
o 02.10.2009, 16:52 | Honcke
Vadilo by, kdybych dal do sekce ,,ostatní'' příspěvek ve smyslu DARUJI?V pravidlech sem o tom nic nenašel.Nebo sem blbě četl.Mám něco doma a zajímá mě jestli by někdo nechtěl, samo že gratis.Ptám se abych si zas nenaběh jako minule:-( Dík všem za odpovědi.

o 02.10.2009, 16:56 | crestik
mi to vadit nebude. Jinak přijedu si pro: ženy, větší množství barevného kovu, ND na staré auta, knížky. Víc toho asi doma není, čeho se chce zbavit někdo zadara :-)
o 02.10.2009, 17:02 | Honcke
:-) No tak jsem se zas po dlouhy době zasmál...No nic z toho to nejni...:-) Počkám ještě na vyjádření pár uživatelů a pak to sem naperu.Nechci Tě moc dlouho napínat:-)
o 02.10.2009, 17:07 | swep
tohle sou uplne zbytecne topicy, proste to sem naper maximalne ti to nekdo smazne, pokud v pravidlech o tom nic neni tak neni duvod proc to nemuzes zverejnit v sekci ostatni, btw myslim ze uz tam takove veci byli nekolikrat a nebyl s tim problem, kdyz ti to smaznou tak ti daji vedet proc, tak priste to nebude delat ne? nebo napis mejl nekteremu z adminu a on uz ti odepise jestli ano nebo ne, ale zakladat kvuli tomu nove vlakno to je prece uplne zbytecne
o 02.10.2009, 17:17 | Honcke
O.K.Dík za radu,tak to peru jo?
Takže mám 4 miminka Osmáka Degu.Jsou 3 týdny starý,když jsme kupovali jejich rodiče,tak nám bylo řečeno,že když se něco narodí tak si je vezmou(ty mláďátka),ale než je tam povezu tak se ptám jestli by někdo nechtěl.Jsou nenáročný,nesmrděj,nemnožej se jak potkani(máme je cca 7 měsíců a teď měli prvně).No jinak je toho hafo na netu,tak se můžete podívat,ale každej asi ví.Daj se docela dobře vycvičit.Kdyby někdo chtěl tak samo os.předání okres Lt.

foto k příspěvku  od Honcke

o 02.10.2009, 17:18 | michal_smsmsm (A)
darovat můze klidně a bez obav, ale spíš než do Ostaní bych to tal jako každou jinou inzerci do Bazaru, případně bazaru hifi pokud je to k muzice... Bez obav
o 02.10.2009, 17:19 | Honcke

o 02.10.2009, 17:21 | Honcke
michal:už je to tady,tak propříště do bazaru.Sorry.

o 02.10.2009, 17:23 | Honcke

o 02.10.2009, 17:24 | Honcke
Michale můžeš to kdyžtak přesunout jestli to teda jde?
o 02.10.2009, 17:24 | /// MiŠeL ///
týý vole jaké veverky :-))
o 02.10.2009, 17:26 | michal_smsmsm (A)
jde o to, ze si tady toho nikdo nevsimne víš... můžu přesunout, ale nezměním název :-( otázkou je, zda li to má tedy cenu
o 02.10.2009, 17:28 | dj.DEKL
Jak se jim líbí Focus RS ? :o)
o 02.10.2009, 17:29 | Honcke
michal:aha,no ale nadpisy typu dotaz na všechny možná bude mít větší sledovanost než Nechce někdo veverku?:-) Každej chce přece poradit:-)No jestli to pujde tak to tam hoď ať to tady nepřekáží.Dík.
o 02.10.2009, 17:31 | Honcke
dj.DEKL:to nevím,ale Forďáky z nich musim dělat odmalička.Maj aspoň inspiraci:-)
o 02.10.2009, 17:34 | Nismo.Power
hodně štěstí s darovánim ... bejt tebou zkusil bych hornbach, zverimexy apod tam se to dá udat nejrychlejc..... u nás jich už taky bylo a ted jsou naštestí chlapci vykastrovaný takže máme už jen 4 :)
pokud si je vemou ty majitelé předchozí tak jedině dobře, pokud je chovaj na prodej tak proč ne...
o 02.10.2009, 17:36 | Honcke
Nismo:kupovali jsme ve zverimexu.Tam je vemou,ale ja myslel kdyby někdo náhodou...
o 02.10.2009, 17:40 | Kicker18
chudaci celej den koukat na forda....:o)( sorry za ot,ale jinak asi nejrychlejsi bude zverimex.
o 02.10.2009, 18:02 | Honcke
Kicker:toho Forda maj za odměnu,když zloběj tak jim ho přelepuju kusem papíru.
Já na to ňák nepospíchám,je mi jasný že mi teď nikdo nenapíše že je chce všechny,přinejhorším půjdou do zverimexu no.
o 03.10.2009, 10:00 | hifim@ni@k
Když budou zlobit tak bych ho přelepil Fábii HTP. Příště si to rozmyslí.
o 03.10.2009, 13:30 | kozlustechnykus
hifim@ni@k: Kubisovou se Srstkou na tebe! Takhle je tejrat :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4226 sekund.