Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: kabel k ipodu

o Navštíveno 753x o
o 06.12.2009, 19:41 | michal_smsmsm (A)
nevali se nekomu kolebka, nebo usb kabel, nebo adapter k shufflu, tusim druha genetace?? urgent, sem na tu dokinku slapnul a nejak upadnul ten jack (nic to nevydrzi tyhle chatrny detsky hracky) a mlada ted nema co poslouchat, nebo spis jak tam nacpat dalsi pisnicky...

o 06.12.2009, 20:38 | france
tohle se mi tu nekde vali

foto k příspěvku  od france

o 06.12.2009, 20:38 | france

foto k příspěvku  od france

o 06.12.2009, 22:25 | Petura
Shuflik bude mít asi jiný konektor, ale těchto je aukro plny za par korun.
o 07.12.2009, 08:40 | michal_smsmsm (A)
france> díky, ale to co máš ty je pro ty velký modely... shuffle, jak píše Petura, se připojuje jen přes 3,5 jack... Já vim že jich je plno, už jsem koukal, ale za 50kc konektor-redukce, nebo za 60 kc kabel, plus 120kc postovne :-((( proto zkoušim takto jestli to někomu nezbylo nebo tak...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4147 sekund.