Navštíveno 2532x

30.12.2009, 15:54 |
Satas | Upraveno: 2009-12-30 15:55:23
Vůz je komplet nepožkozen jen stím že je nekde vada na svazcích el vedení a bude nejvhodnejší vymenit palubní a motorový svazek elektriky.Vyhazuje to pojistku a shořely puvodní budíky,které jsou už ve voze zakoupené nové,majitel už to auto nechce řešit.
Výbava: Xenony,Navi DX,Webasto,Tažný,Vyhř.multi volant,Tiptronic atd.Info na 608974322 Cena 139000,-
[ Link ]

30.12.2009, 16:02 |
choze Schorelo ještě něco jinyho? Co všechno nejde?
to mi připomíná jak jednou dovez kamarád super kup allroda jen že nechtěl startovat (2,7biturbo) .... nikdy na to nikdo nepřišel a za ty 3 roky co to stálo tak tomu uhnil komplet podvozek a to auto už obešlo dalších x zoufalců co se to snažily opravit :)
každopádně pokud je u tohohle nějaká kravina jen tak to je dobrá cena :)
NP: "uhnil komplet podvozek" :D :D dobrej joke, to neni amerika ci japonec ktery hnijou jak na bezicim pasu btw :) Tak zase nevtipkuj :)
Jinak cenovka je to pekna ikdyz s eletkrinou je srani... ale myslim ze vim o cloveku kdo by to dal do kupy.

30.12.2009, 17:41 |
Satas Šluslo čidlo na vaně motoru,odprásklo to budiky a ted to laboruju a mam i pocit že je koplá řj motoru,což neni problem vzít jinou a naflashovat,ale auto sem chtel původne pro sebe jenže to bych mel třetí auto a fakt nemam čas se stim babrat pač mam tak plno furt že by to tu stálo pul roku.Svazek motoru tu mam haldy,ale ten palubní by se musel projít a zkontrolovat.

30.12.2009, 17:43 |
Satas Nismo:Hehe to mi připomíná jak ke mi každej volá jak dělal v Audi a jak tomu nejlíp rozumí a pak jeho Audi skoní u mě na dílně.....nejlíp s rozsypanym motorem.
Knightey : tomu nerozuměj tak jako hniloba čilo rez, ale měchy totál kaput takže neskutečná rekata to vůbec opravovat.... mysim že to auto nikdy už nejelo a prodalo se na kastli snad jen, motor prostě nešel a vyměnila se na něm půlka věcí a i tak haprovalo pořád čidlo nadmořský vejšky :)
Satas : jasný,před válkou je každej generál a že se ty V6 TDi sypou jak na běžícim páse vid..... ale jen dobře aspoň máš co jíst :))
ke mě do servisu jezděj 2 allroady tak to taky už trochu znám, jeden z nich má taky pořád problém s elektrikou ale naštěstí ho neřešim nikdy já, z toho bych se asi zvencnul totiž , jen kolem něj vždycky projdu a řeknu že z tý kůže se mi chce blejt....má to takovou tu hnusnou šedozelenou :))
NP: aha tak to jo :)
O tom podovzku to je znamy ale kdyz to vse funguje jak ma tak je to kocaar :)

30.12.2009, 21:23 |
Satas V6 tdi se sypou jen kvuli debulnosti lidí a kvuli nestarání se oto.nic víc

31.12.2009, 01:38 |
Rudi Satas - ani bych tak moc neřekl, velkej dík na tom maj právě i servisy a jejich šidění...

31.12.2009, 10:16 |
Satas Rudi:To zcela nepochybně máš pravdu,protože kolikrát dělam repas na motoru který napadli takový hovada že se mi chce zvracet,proste at lidi delaj to co umej na 100% a neserou se do vecí kterou videli tak max z vlaku.

31.12.2009, 15:26 |
Satas PRODANO!

31.12.2009, 15:58 |
Pekis [ Link ] Momentálně tyto auta očumuju, protože se nějak rozhoupávám, že bych do toho šel :)

31.12.2009, 16:06 |
Satas Tak to hlavně očumuj s nekym kdo tomu dobře rozumí jinak se pak tech částek za opravy posereš.
U nás to mají 2 kamoši.Jedno jsem servisoval.Nezlobte se na mě,ale auto hrůza a děs.furt ložiska jak na běžícím páse a o elektrice nemá cenu se rozšiřovat.Nedoporučuju kupovat.Nehledě na to kolik na to stojí věci hrozná darda.
Motor V6 fajn,ale jak to začne tak to nekončí.Pak si ho tady borec koupil taky a za 3 měsíce došel a říká mě že je p..a že mi nedal za pravdu..Opět potíže v elektrice..

31.12.2009, 19:15 |
Satas Tak to byla trochu smula,já servisuju jedninně Audi,VW a nemohu říci že by bylo neco s elektrikou hodně často,no a V6 když se začne srát tak se musí vyndat a udělat komplet odshora dolu,protože každej pošolichá jen to nejnutnější holt no.Jedno pravidlo:Když máš na opici musíš mít i na banány a pokud nemáš kup si Fabii a máš klid.
Satas ...daval sem znamemu odkaz na tento inzerat..sla nedaleko od Plzne? dik

01.01.2010, 22:21 |
FBS daval jsem taky kontakt klukovi tady z Brna, kam šla?

08.01.2010, 17:44 |
OMEGA Hm, to vypadalo na plavacka, ale cena pekna.
No ty woe ten introš je šílenej :-))) ZLATÝ AMERIKY :-)))